19 de setembre del 2011

Mig centenar de targetes per als veïns del nucli antic de Tortosa

La policia local de Tortosa ha lliurat aquesta setmana mig centenar de targetes als residents del nucli antic que han demanat poder desplaçar-se en el seu vehicle pels carrers de les zones de vianants, amb l’objectiu de fer tasques de càrrega i descàrrega. En aquest sentit, l’Ajuntament ha advertit que aquest permís no preveu, en cap cas, la possibilitat d’estacionar el vehicle al carrer. Una vegada verificades totes les dades dels sol·licitants, el consistori ha acreditat un total de mig centenar de turismes dels veïns, que des d’aquesta setmana disposaran de la corresponent acreditació. Feia mesos que l’Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric venia reclamant una solució per poder circular amb cotxe per les zones de vianants, tancades durant moltes hores del dia amb un sistema de pilons.

L’Ajuntament ha dividit el nucli antic de Tortosa en tres zones, que tindran la seua corresponent identificació amb un color diferent en les targetes. La zona 1 correspon a l’àmbit d’influència de la catedral i permet la circulació pels carrers Croera, Ciutat, Doctor Ferran, Taules Velles, Oliver, Canvis, de la Rosa, plaça de la Cinta, Capellans, Carreró de Capellans, Portal del Romeu i carrer de la Mercè. L’accés a aquest àmbit es farà pel carrer Capellans i pel carrer Croera.

La zona 2 afecta els carrers Gil de Frederic i Sant Antoni, i l’accés i la sortida es farà per la plaça de Montserrat, la popular plaça dels Farols.

Finalment, la zona 3 inclou tot l’àmbit d’influència del carrer Sant Blai, a més de la plaça de l’Àngel i els carrers Mercaders, de la Sang, d’en Carbó, Santa Teresa, Doctor Vilà i Pescadors. En aquest cas, l’accés amb vehicle es podrà fer pels carrers de La Sang, Na Perona i Pescadors.

Cada zona tindrà, per tant, un o més accessos que ja estan degudament senyalitzats. Per als vehicles no autoritzats, l’accés continuarà estant prohibit. Per obtenir la targeta, el sol·licitant ha d’estar empadronat a la zona d’influència del nucli antic. A més, el vehicle ha d’estar registrat al seu nom i també domiciliat al barri. Les persones interessades a tenir la targeta han de dirigir-se a la comissaria de la Policia Local. Finalment, l’Ajuntament ha recordat que l’ús indegut de les targetes serà sancionat.

Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta