12 de setembre del 2011

Primera Columna obre la nova programació de Canal 21 Ebre, que estrena web


Canal 21 Ebre estrena aquest dilluns al matí, a partir de les 10.30 hores i en directe, el nou informatiu matinal Primera Columna, el qual tenim l'encàrrec de dirigir i presentar. El programa està plantejat com un informatiu diari matinal, i la durada inicialment prevista és de 30 minuts. Primera Columna inclourà fonamentalment entrevistes i gèneres d'opinió com la tertúlia o el cara a cara, sobre qüestions diverses de l'actualitat de les Terres de l'Ebre. En aquest sentit, el primer convidat és el delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès. Tanmateix, l'objectiu del programa també és que els convidats puguen comentar l'actualitat nacional i internacional, tant des de la seua òptica personal com des d'una perspectiva ebrenca. A banda, també pretenem motivar i promoure la participació dels espectadors, ja que Primera Columna està concebut com un programa de televisió 2.0. Per fer-ho, ja hem habilitat un compte de Canal 21 Ebre a Twitter, així com una pàgina de Primera Columna a la xarxa social de Facebook. En cada programa es plantejarà una pregunta del dia, per sondejar l'opinió dels espectadors. La primera enquesta pregunta els espectadors sobre qui hauria de pagar les obres per salvar la catedral de Tortosa. La pregunta del dia es pot contestar al nou web de Canal 21 Ebre, en línia des d'aquest 11 de Setembre.



D'altra banda, la posada en funcionament del nou web de Canal 21 Ebre també ha coincidit amb el redisseny d'aquest diari digital, a la xarxa des del 2005. En aquesta nova etapa, La Marfanta ha adoptat la mateixa imatge que el nou portal de Canal 21 Ebre, tot adaptant una plantilla de Borneo Templates. El nou disseny també és coherent amb la imatge adoptada recentment per Pantalla-Completa, que també serà el nom d'una secció en un dels nous programes de la nova etapa de Canal 21 Ebre. De fet, l'objectiu és reforçar aquest mitjà i convertir-lo en una informativa a les Terres de l'Ebre. En aquest sentit, la portada de Marfanta.com inclourà, a la part de la dreta de la pantalla, una columna amb les últimes notícies publicades a Canal 21 Ebre.

5 comentaris:

  1. que vaigue molt bé Gustau

    ResponElimina
  2. Espero que sigui un exit!
    Per cert, l'enllaç al web de Canal 21 (per la enquesta), segur que funciona?

    ResponElimina
  3. Brian, ara ja va, però l'enquesta està tancada.

    ResponElimina
  4. Ok, gracies. I com van anar els resultats?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta