31 d’octubre del 2011

Creieu que la Generalitat farà marxa enrere amb les retallades de Salut, si hi ha més mobilitzacions?

Més de 2.000 persones van manifestar-se ahir diumenge a Tortosa, convocades per la Plataforma d’usuaris per la Salut de les Terres de l’Ebre. Famílies senceres, al costat de professionals de la sanitat i de dirigents polítics, menys de Convergència i Unió, van recórrer el centre de Tortosa cridant consignes en defensa de la salut i en contra dels ajustos pressupostaris del govern català. La manifestació va sortir poc després de les dotze del migdia de la plaça del Carrilet, davant del CAP del Temple, i va recórrer l’avinguda de la Generalitat fins al mercat municipal. La lectura del manifest va anar a càrrec del músic i periodista Artur Gaya, membre del grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Un dels portaveus de la plataforma i metge pediatra de l’hospital Verge de la Cinta, Pere Genaró, va afirmar que l’èxit de convocatòria demostra que la gent està “molt emprenyada” amb les retallades, i que vol defensar el sistema públic de salut.

Avui, al programa Primera Columna, l'informatiu matinal del Canal 21 Ebre, preguntem la nostra audiència si creuen que la Generalitat farà marxa enrere amb les retallades en Salut, si segueixen les protestes que estan tenint lloc en les últimes setmanes. La última va ser ahir diumenge, a Tortosa, convocada per la Plataforma per la Salut de les Terres de l’Ebre, que ja ha anunciat que farà noves mobilitzacions.



Imatge David Benito a Periodisme Juvenil

2 comentaris:

  1. No, les eleccions autonomiques ja van passar i van arrasar.a mès tampoc ho van fer altres vegades que milers de persones van estar contra els transvasaments.Que cal recordar q ells entre altres politiques transvasistes tenen en ment el transvasament del Roine.

    ResponElimina
  2. Abans les galllines aprendran a pilotar un avió que cedirà la classe política en això. Són així de tossuts i orgullosos i l'única solució és que nosaltres siguem més tossuts que ells...per cert David, felicitats per la foto, com feta per un professional!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta