31 d’octubre del 2011

Encasten un cotxe en una oficina de 'la Caixa' a Tortosa



Un espectacular accident va tenir lloc la matinada de diumenge al barri tortosí de Ferreries, entre les dues i les tres de la matinada. Un jove de 21 anys que conduïa un Ford Focus, i que segons algunes fonts estava fugint de la Policia Local, va encastar el vehicle en l’oficina de “La Caixa” del xamfrà de l’avinguda Colom amb el carrer València, just davant del CAP Baix Ebre. L’impacte va ser tan fort que va arrencar la porta de la sucursal, part de la paret de l’edifici i la porta de vidre interior de l’oficina bancària. L’accident es va produir quan el jove circulava per l’avinguda Colom, va intentar girar pel carrer València, i va perdre el control del vehicle. En el cotxe hi anaven tres persones. El conductor i una altra persona van resultar il·lesos, però una tercera persona va patir ferides lleus.

En el moment del xoc no hi havia ningú al caixer automàtic, tot i que és una hora en què molts joves s’aturen en aquesta oficina per traure diners. El jove i els seus acompanyants van sortir del vehicle sinistrat i van intentar fugir corrents, però la policia anava just al darrera i el va poder enxampar. De fet, el conductor del cotxe va donar positiu en la prova d’alcoholèmia. Així, tot i que no ha estat detingut, se li ha imputat un delicte contra la seguretat del trànsit.

El soroll de l’accident va ser tan fort que va despertar els veïns dels edificis propers. Un veí del mateix edifici on hi ha “La Caixa” va afirmar que es pensava que havia esclatat una bomba. Una altra veïna va comentar que va sortir al balcó de seguida, i que va arribar a veure el cotxe dins de l’oficina de “La Caixa”. Durant tota la jornada de diumenge, des de primera hora del matí, desenes de persones es van acostar a veure els desperfectes provocats per l’accident. L’entitat va haver de contractar seguretat privada per evitar que ningú s’hi acostés, ja que hi havia runa de la paret de l’edifici i vidres penjant. De fet, un dels operaris que treballava pe restablir la normalitat en l’oficina es va fer una ferida important en un braç, quan li va caure un dels vidres trencats.

30 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. El que s'ensenya a la joventut d'avui dia? Quina bajanada. Com si en altres èpoques els psicòpates, borratxos, ionquis i quinquis no existissin.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Aquesta ha sigut la manera més estranya que he vist mai per a treure diners a un caixer!!! I com no tenia lloc per aparcar a fora a aparcat el cotxe a dins del banc...així no se li mullava en cas que plogués!!!

    El pitjor d'això serà que aquest exemple servirà per a que alguns diguin que la joventut som tots uns borratxos, drogates i altres coses pitjors per l'estil...per sort de pirats d'aquests n'hi ha molt pocs i la gran majoria de la joventut som gent sana, encara que hi hagi gent que digui el contrari!!!

    ResponElimina
  5. A veure, repassant el Caso de les ultimes setmanes veiem nens desapareguts, dones assassinades lamateporqueeramia pels marits, un boig que mata als veins a ganivetades ... es desprén per tant que els homes actuals estan tarats?

    ResponElimina
  6. Encastar lo cotxe als caixers ja no se porta...ara lo més "cool" és fotre serps dins dels caixers!ai que sempre anem atrassats!!

    ResponElimina
  7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Celi Martí ha enviat el següent missatge a marfanta@marfanta.com:
    bé, moltes coses a dir: 1.no va ser un noi de 21 anys. 2.aquest noi, ni cap dels que anaven en el cotxe, van ser el que va xocar contra una caseta a la carretera del Reguers. 3.El Reguers no és una ciutat sense llei. 4.el conductor va donar possitiu, però amb una taxa lluny d'anar borratxo. 5.és lamentable que es facin servir les xarxes socials per escampar "merda" per part de gent ignorant o malintencionada.

    ResponElimina
  9. Cuanta raó tens Cristòfol, moltes vegades sí que s'ens possa una etiqueta als joves per defecte, maleducats, borratxos...

    Però tampoc és culpa d'"Ignorant" que pensi "Clar que això és el que s'ensenya a la joventut d'avui en dia", perquè per culpa d'un ho paguem molts dels joves, sovint.

    La joventut d'avui en dia és el mateix tipo juventut de fa 20 anys. Gent que s'intenta divertir i per fer-ho els és igual els demès.
    Però si vosaltres no ereu d'aquest tipo i consideraveu que també us feien pagar motes coses que no eren culpa vostra, hauriem d'intentar no fer-ho ara amb les noves generacions, que de fet han hanat seguint el que feien els joves d'abans.

    ResponElimina
  10. Per a mi, potser el més important ( no havent-hi conseqüències a persones ): Què fugien de la Policia Local, tampoc és veritat ?

    ResponElimina
  11. Gustau, qui és aquest Celi Martí?
    Crec que diu la veritet, però no he entès una cosa, quan parla "d'escampar merda" per les xarxes socials, es refereix a què?, a aquests comentaris?

    ResponElimina
  12. David, pensa que ningú se'n recorda del dolent que ha fet a la seva vida o no es vol recordar, que és una altra cosa ben diferent. I també et diré que la gent té tendència a criminalitzar tot un colectiu en comptes de buscar a qui realment fa les coses malament, sigui o no d'aquest colectiu a qui acusen, és més senzill i s'ha de pensar menys, encara que sigui molt injust això d'acusar tot un grup de gent indiscrimanadament pels fets que siguin sense tenir en compte qui ho ha fet d'un mode individual i no en conjunt. I la gent ho sol fer molt, això...si no tú que has estudiat història, recorda el cas dels jueus durant el saqueig dels calls el 1391 o l'època de Hitler i els camps de concentració, per exemple. Sempre passa igual, xicot. I el pitjor és que sempre passarà igual!!!

    D'això Gustau...jo he sentit de la gent que anava borratxo, que tenia 21 anys i que fugia de la policia d'un control d'alcoholèmia, que es fica cada dissabte, que hi havia al pont de Tortosa junt a l'esglèsia del Rosari...això és el que la gent diu pel carrer. Si tot és mentida, què carai és veritat i és mentida en tota aquesta història?

    ResponElimina
  13. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  14. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  15. Mira Sr.ignorant, no estava al Regues i no se quan d'escandalós és o deixa de ser el de la música a tope.
    Però no ens podem queixar de tot i sempre. Resulta que en sundemà dilluns, molta gent feia pont, i per tant van diguer pensar en gaudir de festa. N'estic segur que no escoltes música alta tots els diumenges, no?
    Per tant deixa que la joventut es diverteixi, que tothom tenim dret a festa.

    ResponElimina
  16. I l'ajuntament no n'ha de tenir cap culpa, ni cap error d'exemple, continuant en la festa al Regues, penses que l'ajuntament haigues donat uns permisos de festa, si en realitat no complien els requisits? No penses que si tan escandalosa era la festa, s'ha haiguesen queixat més veins, i haigues acabat arribant la policia per fer-los baixar el volum o acabar amb la Festa?

    ResponElimina
  17. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  18. Perdona un moment, ignorant. Estàs parlant d'una nit i fins les dos i mitja de la matinada ?. Ho sento però penso que no té cap sentit la queixa.

    ResponElimina
  19. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  20. Clar ignorant, no tens per què aguantar la música que la gent volen ballar, però és que sempre en tindràs de soroll, i no ens podem queixar de tot. Per exemple tinc que aguantar jo la música de festes del meu poble, si no hi soc allí, és que vull estar a casa i no ballar, i per això em queixaré? Deixare als demes sense festa perquè a mi em moleste? Em sembla que seria egoista per la meva part.
    I ballar i fer festa no és comportar-se malament, sí que és dolent malvaratar el mobliari urbà, per exemple.

    ResponElimina
  21. Les festes del poble són sagrades, crec jo. El descans de les persones també ho és. Només s'ha de trobar un equilibri efectiu entre totes dues coses. És l'única ocasió on tots els veïns es reuneixen per gaudir i el jovent s'ha de divertir, que treballa molt estudiant i tot això, encara que els veïns també han de poder descansar si van a treballar al dia següent, tot és qüestió d'equilibri. Només això.

    ResponElimina
  22. Ignorant El reguers no es una ciutat ni tampoc un poble encara k natros u diguesem i ens creguesem k u som Enralitat som una pedania magradaria k siguesem un poble. Com tu as dit k ets un ignorant encara gracies k tu tens feina i ni ha gent k asta al paro i patix mes k tu sigues ki sigues pos si te molesta posat taps a les orelles o balla pero no tens dret a parlar malament del nostre poble (pedania)Els reguers

    ResponElimina
  23. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  24. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  25. Enric, home una ciutat -en tant que no és municipi ni té ajuntament- potser no, però la consideració de poble crec que va més enllà de tot això i em penso que la té sense necessitat de ser ni EMD ni ciutat. Jo al menys fa més de 40 anys que sento dir que el Reguers és un poble.

    ResponElimina
  26. Dixeu-me puntualitzar unes quantes coses:
    -El que conduïa no és el mateix que es va estampar a la caseta muntanya.
    -El que conduïa no es reguerenc, sino jesusenc.
    -Va donar positiu en alcoholèmia, però per sota de 0.60 per la qual cosa només hi ha sanció administrativa i delicte penal.
    -No es fugava d'un control d'alcoholemia, sino que es va saltar un semàfor en vermell (tot hem accelerat algun cop quant estava en ambar....) i la Policia Local el perseguia per denunciar-lo, llavors el noi va voler fugir.
    -Al Reguers (pedania de moment fins que el Sr. Bel vulgui que siguem EMD "si Déu vol"), fiquen música fins l'hora que faci falta quan estem de festa o celebració, de la mateixa manera que la fiquen a Tortosa per la Cinta o al Renaixement, o és que la música del parque i el xivarri del Renaixament no molesta a la matinada????

    Com podeu imaginar, tota aquesta informació està contrastada pel mateixos agents de la Policia Local que el van perseguir.

    ResponElimina
  27. Gràcies per la informació. Ara tot queda més clar.

    ResponElimina
  28. Del Baix Ebre, per què ens ho hem d'imaginar que la informació està contrastada ?
    I bé, no sé si tothom ens hem saltat algun cop un semàfor en roig ( diem que sí ), el que no tothom hem fet es fugir de la policia. Ara, com al final tot acaba en estratègies dels advocats, ells sabran que és el que més convé. ( al client )
    També cal dir que hi ha sentencies per a tots els gustos ( és la justícia ) independentment de la taxa d'alcohol ( també caldria veure si estem parlant en sang o aire expirat ) és el jutge qui valora o determina si el conductor conduïa sota els efectes de l'alcohol o no i, per tant, la responsabilitat, sancions etc. es determinaran en funció d'aquesta influencia, que, per cert, en el cas de la fugida de la policia, el fet de considerar-se influent aquesta taxa, podria ser beneficiós per al conductor: Si no és "prou conscient" per a conduir, tampoc ho és del tot per a saber si ha de parar davant la persecució.

    ResponElimina
  29. Cucafera, està clar que no puc demostrar empíricament que la informació está contrastada (no puc aportar la conversa grabada amb els agents) però si crec que tinc certa credibilitat bàsicament per què tots els meus comentaris així m'acrediten.
    Aclarir-te que estem parlant en "taxa d'alcohol en aire aspirat" que és la prova que realizent els agents de l'autoritata peu de carrer, ja que per determinar la "taxa d'alcohol en sang" s'ha d'acudir a un centre sanitari, extreure sang, etc.... de totes maneres no es va superar el límit establert per a considerar-se delicte penal.
    Jo només m'he limitat a aportar informació contrastada, no a opinar sobre si està ben fet o no, ja que el boca-boca distorsiona la realitat com molt be ja saps.
    No pretenc fer un judici social sobre aquest fet, cadascú ja sap el que està ben fet i no, però no cal criminalitzar.

    ResponElimina
  30. Ja em perdonaràs però és que em fa certa gracia això de "tinc certa credibilitat bàsicament per què tots els meus comentaris així m'acrediten".
    Quins comentaris ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta