18 d’octubre del 2011

Gandesa aposta per ampliar la qualitat de la Festa del Vi

La mostra de vins serà el principal reclam de la 24a Festa del Vi de Gandesa, que enguany se celebrarà del 28 d'octubre fins al 2 de novembre. Amb aquest propòsit l’organització segueix esforçant-se per fer-la cada cop més atractiva per al públic més entusiasta del vi amb denominació d'origen. Així, tot i que manté el mateix nombre d’expositors que la passada edició, la mostra de vins ampliarà la superfície d’exposició fins als 700 metres quadrats amb una doble finalitat, ampliar l’aforament i millorar la circulació del públic. També s’ha optat per consolidar la Rambla Democràcia i l’interior d’una gran carpa com a emplaçament, tot millorant així la seua comunicació i sobretot, resguardant la mostra de possibles adversitats meteorològiques.

 Els 22 expositors vinícoles vinculats a la DO “Terra Alta”, 21 d’ells cellers inscrits al Consell Regulador, oferiran la degustació i la venda de fins a 134 referències. Com a novetat d’aquest any, cada expositor servirà la degustació dels seus productes d’acord amb el valor de cada marca, tipus i elaboració. D’aquesta manera una degustació, d’aproximadament 10 c.c. de vi, podrà costar entre 1 i 3 tiquets de degustació. Tanmateix, amb la compra de la copa i els primers 5 tiquets de degustació, s’obsequiarà al visitant amb una llibreta de notes que inclourà, a mode de directori, la informació de tots els expositors i vins presents. A més d’aquesta opció, amb un cost de 8 euros, també s’oferirà la possibilitat d’adquirir 5 tiquets de degustació per un import de 5 Euros. També cal destacar “Les Punxades”, iniciativa gastronòmica que en el marc de les Jornades del Corder ha promogut el Consell Comarcal de la Terra Alta i l’organització de la Festa del Vi. Al llarg de dissabte i diumenge, 15 restaurants oferiran diverses “punxades” (tapa o pinxo), complementant així l’oferta vinícola de la mostra. El cost de dues “punxades” serà de 3 euros.

Imatge Festa del Vi de Gandesa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta