18 d’octubre del 2011

Mor un veí de Tortosa de 86 anys després que l’envestís un camió de la recollida selectiva en un pas de vianants

Un veí de Tortosa de 86 anys, Miguel Rayo, ha mort aquest dilluns de matinada, com a conseqüència d’un atropellament en un pas de vianants del barri del Temple. L’home va ser atropellat divendres per un camió de l’empresa que gestiona la recollida selectiva del Baix Ebre quan creuava a peu el carrer Vergés Paulí cap a les set del matí, l’hora en què sempre es prenia un cafè en un bar de l’avinguda de la Generalitat. A causa de l’impacte, Rayo va caure al terra, es va colpejar amb la vorera i va quedar molt malferit i inconscient. Fonts properes a la família han explicat que l’home ja no es va despertar, i que els metges de l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa van donar per fet que li quedaven poques hores de vida. Finalment, diumenge al vespre va ser declarat clínicament mort. L’Ajuntament de Tortosa ha expressat el condol a la família, força coneguda a la ciutat perquè l’home era el pare d’una professora de l’institut Joaquín Bau i perquè el difunt va ser un comandament de la Guàrdia Civil. De fet, ja estant a la reserva havia ascendit a capità.

Precisament, la Guàrdia Civil de Tortosa ha hagut de lamentar també aquest cap de setmana la mort del seu capità, Antonio Ramiro Celades Andrés, qui ha mort als 55 anys d’edat. En aquest altre cas, el funeral va tenir lloc dilluns a la parròquia del Roser del barri de Ferreries.


Imatge Google Maps

1 comentari:

  1. Si la gent no sap conduir o no es fixa per on va millor que no agafi un volant, que després qui ho paga és el transeünt, que creua bé pels passos zebra, que és qui acaba malferit o mort, com és el cas d'aquest desgraciat accident! El condol a la família...i els conductors que es fixin en el que fan!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta