18 d’octubre del 2011

Alba Benedicto (ICV): 'Després de la indignació, cal passar a l’acció'



La candidata d’ICV pel Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, la tivissana Alba Benedicto, ha fet aquest dimarts una crida als ciutadans que estan indignats per la crisi econòmica i les retallades en l’estat del benestar, perquè el proper 20 de novembre vagen a votar. Benedicto ha afirmat que la indignació no es pot quedar només en les manifestacions, i ha ofert la proposta electoral d’Iniciativa com a alternativa a les propostes del PP, de CiU i també del PSOE, a qui acusat d’estar aplicant polítiques de dretes. La candidata d’ICV al Congrés dels Diputats per a la demarcació de Tarragona ha fet aquestes declaracions durant una entrevista al programa Primera Columna. De fet, Benedicto ha afirmat que Iniciativa comparteix moltes de les causes i de les demandes del moviment 15-M. Segons ha dit la candidata, els ecosocialistes fa molts anys que estan indignats i que pensen que les coses es poden fer d’una altra manera.


D’altra banda, Benedicto ha acusat CiU de voler culpar la gent més dèbil i els immigrants de la crisi econòmica i de les retallades en àmbits com la salut. Tall d’Alba Benedicto, candidata d’ICV per Tarragona. Finalment, la candidata d’Iniciativa ha assegurat que la seua estratègica electoral sobre el tema nuclear no canviarà ara que la central d’Ascó ha aconseguit el permís per funcionar durant 10 anys més, ja que la seua formació política sempre ha tingut el mateix discurs antinuclear. De fet, Benedicto ha reiterat la seua oposició a la candidatura d’Ascó al magatzem temporal centralitzat de residus nuclears (MTC).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta