19 d’octubre del 2011

Gandesa posa al dia els comptes de l’Ajuntament


L’alcalde de Gandesa, el convergent Carles Luz, ha fet aquest dimecres un balanç molt positiu dels primers 100 dies del seu govern municipal. Luz ha afirmat que el pacte de govern amb el PP està funcionant correctament, i que han dedicat la major part del temps a treballar de portes endins, amb l’objectiu de posar al dia els comptes de l’Ajuntament de Gandesa. En aquest sentit, l’alcalde ha assenyalat que han tancat la liquidació dels pressupostos del 2009 i del 2010. A més, en només tres mesos han pogut aprovar el pressupost municipal per al 2011 i començar a preparar les ordenances fiscals per poder aprovar el pressupost del 2012. Segons Luz, l’Ajuntament de la capital de la Terra Alta es trobava en una situació crítica, ja que si no actualitzava els números corria el perill de deixar de rebre els ingressos provinents de l’Estat. A més, ara el consistori de Gandesa podrà pagar els seus proveïdors i cap subvenció es quedarà congelada.

Carles Luz ha fet aquestes declaracions durant una entrevista al programa Primera Columna. L’alcalde de Gandesa ha aprofitat el seu pas per l’informatiu matinal del Canal 21 Ebre per explicar quines obres es faran a la població d’aquí a final d’any. Una de les més importants és la reforma del celler cooperatiu, però també es renovaran alguns carrers del nucli històric. Luz ha detallat quins carrers es faran durant el 2011 i quins es reurbanitzaran entrant el 2012. Primer, els carrers Santa Anna, Forn i Embadal; i després, el carrer Germandat.

Finalment, Luz ha explicat que l’Ajuntament de Gandesa haurà d’apujar alguns impostos municipals per al 2012, amb l’objectiu d’ajustar-los a la realitat actual. Tanmateix, l’alcalde ha defensat que les pujades d’impostos han de ser justes i equilibrades, per poder mantenir els serveis municipals i entenent que la població també està patint els efectes de la crisi.
LA PREGUNTA DEL DIA

1 comentari:

  1. Quan un alcalde fa comptes, només pensa en apujar impostos, potser el seu sou (encara que no ho digui), i qui pateix les seves mesures són els ciutadans, com sempre, que cada dia paguen més impostos per mantenir un ajuntament que ves-te'n a saber en que es gasta els calès que treu dels impostos del seus ciutadans...bé sí, és cert aquest se'ls vol gastar el arreglar carrers. Ja veurem si ho fa, això, quan arribi el moment o si se'ls embutxaca...tot es veurà al seu temps...paciència.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta