19 d’octubre del 2011

L'hospital Verge de la Cinta ‘farà pont’ el 31 d’octubre i el 5 de desembre

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta és un dels centres de l’Institut Català de la Salut (ICS) que han quedat afectats per un calendari de tancaments programats, per estalviar i quadrar el pressupost abans de final d’any. En concret, l’hospital de referència de les Terres de l’Ebre quedarà sota mínims els propers dies 31 d’octubre i 5 de desembre, tot coincidint amb els ponts de Tots Sants i de la Constitució. L’objectiu de l’ICS és que cada hospital tanque un màxim de cinc dies, per reduir en costos laborals i poder estalviar al voltant d’un milió d’euros. D’aquesta manera, els hospitals que depenen de l’empresa pública de la Generalitat funcionaran com si fos un dissabte. Així, es mantindran les urgències, les operacions urgents i altres serveis necessaris, a més de les plantes d’hospitalització. En canvi, no hi haurà consultes externes, ni el servei de radiologia, ni els laboratoris, ni les intervencions programades. Una mesura que allargarà les llistes d’espera, com ja va anunciar el conseller de Salut, Boi Ruiz.

1 comentari:

  1. Haurem de vigilar de no posar-nos malalts aquests díes, si no ja ens poden anar fent lloc al cementiri com sigi molt greu la malatia que patim...fer pont un hospital públic que atén tanta gent de tants llocs...visca Mas!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta