20 d’octubre del 2011

Recollida solidària de taps de plàstic a Deltebre

L'Ajuntament de Deltebre s'ha adherit a una campanya solidària de recollida de taps de plàstic que ha posat en marxa Jèssica Heras, una jove de 22 anys que viu a Vilafant, a l’Alt Empordà. Jèssica Heras pateix una sordesa bilateral profunda des dels 2 anys, i la campanya té l’objectiu de recollir taps de plàstic per a una empresa de reciclatge que s’ha compromès a finançar els 9.900 euros que necessita la noia per poder canviar-se el processador de so d’una pròtesi auditiva que porta implantada a l’oïda, el que es coneix com un implant coclear. Per assolir el repte, caldria recollir unes 50 tones de taps de plàstic, tant d’ampolles de begudes com productes de neteja personal i domèstica. En aquest sentit, l’Ajuntament de Deltebre ha habilitat diversos punts de recollida de taps de plàstic per tot el poble. La regidora de Política Social i Salut de Deltebre, Sònia Bertomeu, ha aprofitat el seu pas pel programa Primera Columna per explicar aquesta campanya solidària que ja s’ha escampat per tot Catalunya.

Imatge: Canal Nord TV

8 comentaris:

  1. A Tortosa també es recullen si algu en té; suposo que hi ha més llocs, però jo conec a l'escola del Temple i alguna botiga del Temple.

    ResponElimina
  2. Sí, natros a casa els vam recollir a través d'una botiga que els portava a l'escola del Temple.

    ResponElimina
  3. Tothom hauria de fer alguna cosa per aquesta noia...el més important que hi ha a la vida és la salut. Què sabeu d'algun lloc més apart d'on heu dit que es puguin dur taps de plàstic a Tortosa? Sens dubte en això val la pena ajudar.

    ResponElimina
  4. Prepareu-vos per a més coses d'estes. Cada cop la nostra salut té més un preu en euros, com si fossem pollastres...Molta sort per a la Jessica!tot un exemple a seguir.

    ResponElimina
  5. Cristofol, la botiga que he mencionat al Temple (per si no vols anar a l'escola), es una de fruites i verdures que està a la mateixa plaça que l'escola, la plaça on es fan les fests del barri.
    Pos, com C. diu, coneixeu més llocs?

    ResponElimina
  6. Crec que podem dir el nom de la botiga. És Fruites Barberà, tant a la plaça del Temple com a la rambla Catalunya de Ferreries.

    ResponElimina
  7. Gràcies per la informació companys, ja hi aniré que ja sé on són aquestes botigues de Fruites Barberà, que aquesta mossa es mereix tot tipus d'ajut. Per cert, li puc dir a Lo Saberut que es prepari, que han dit que l'any que ve les vacunes les haurem de pagar de la nostra pròpia butxaca, si les volem...això és tot un "anuncio para navegantes". Quin futur més negre ens espera!!!

    ResponElimina
  8. Al Bar Pica Pica de l'jauntament també en recullen crec anims!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta