3 de novembre del 2011

El govern de l'Estat reprendrà les obres de la variant de l'Aldea en plena campanya electoral

El govern de l'Estat reiniciarà les obres de la variant de la carretera N-340 a l'Aldea en plena campanya electoral. L'alcalde de l'Aldea, el republicà Dani Andreu, ha pogut confirmar aquest dijous al vespre, a través d'una trucada telefònica, que dilluns que ve es produirà la represa tècnica de les obres de la variant de l'N-340 al seu pas per aquest municipi del Baix Ebre. L'anunci de la reanudació dels treballs és encara extraoficial, però Andreu ha fet al Canal 21 Ebre una primera valoració molt positiva "des de la prudència". De fet, el desbloqueig a les obres de la variant de l'N-340 a l'Aldea es produeix tres setmanes després de la reunió entre l'Ajuntament de l'Aldea i el secretari d'Infraestructures del Ministeri de Foment, Víctor Morlán. En aquest sentit, Morlán va afirmar que una vegada comprovat que el modificat tècnic del projecte havia estat aprovat, i que existeix una partida pressupostària de 4 milions d’euros, les obres es podrien reiniciar dins de l'actual exercici.

De fet, el secretari d’Infraestructures també va assenyalar que acordaria amb l'empresa SANDO SA destinar els 4 milions d'euros al reinici immediat de les obres, que es trobaven aturades des del juliol del 2010 a causa de la retallada en les inversons del govern de l'Estat.

1 comentari:

  1. "Elecciones nuestras que estais en los cielos, bendito sea vuestro nombre,...". Carai, però que treballadors es tornen en època electoral, els polítics! Deu ser per lo poc que curren la resta de l'any...o per a que la gent els vote. I després, no se'n recorda cap d'ells del promés durant l'època electoral i es tornen tots amnèsics rematats...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta