3 de novembre del 2011

Bel comença la campanya amb atacs al PSOE i PP

A poques hores per a l’inici oficial de la campanya electoral del 20 de novembre, l’alcalde de Tortosa i candidat de CiU al Senat per Tarragona, Ferran Bel, ha assenyalat aquest dijous que les retallades aplicades pel departament de Salut poden tenir un efecte negatiu per als interessos electorals de la federació. Amb tot, Bel ha remarcat que la factura electoral que haurà de pagar CiU serà molt menor que el que volen els partits de l’oposició, tot i que estan basant la seua campanya en rebutjar els ajustos pressupostaris de la Generalitat. D’altra banda, i encara en clau electoral, Bel ha afirmat que el PSOE no mereix que els ciutadans li renoven la confiança, ja que la seua gestió de la crisi econòmica ha estat un “desastre absolut”. Amb tot, el candidat de Convergència i Unió s’ha mostrat també força crític amb el Partit Popular, a causa dels seus atacs en contra de Catalunya i la llengua catalana. Finalment, Bel ha afirmat que Convergència i Unió està preparada per afrontar la propera legislatura amb una majoria absoluta del PP, que podria ser històrica segons els pronòstics de totes les enquestes.

9 comentaris:

  1. Passe de natural, per la dreta i per l'esquerra.
    Oléeee!
    Torero! Torero! Torero!

    ResponElimina
  2. A Madrid podrà fer de torero ... i també de florero, que hi rima ...

    Perquè no ens explica ( amb detall? ) les raons que l'han portat a faltar a la seva promesa de no sortir mai de Tortosa ( Parlament, Congrés o Senat ) mentre tingués la responsabilitat de l'alcaldia? ...

    I perdoneu, burleta i prepotent com quasi sempre, què hi farem ...

    ResponElimina
  3. Bé ja sabem per boca del seu líder, Durán i Lleida, que això d'atacar als de CiU se'ls hi dona bé. En poques setmanes hem vist com atacaven als andalusos, als immigrants, als homosexuals...

    ResponElimina
  4. Home,lo d'atacar als andalusos....
    Jo crec que en això tenen raó almenys ara,fa uns anys potser no.
    Ja sé que los teus iaios són d'allà, però fa temps que els impostos los paguen aquí.Vamos, suposo jo.

    ResponElimina
  5. És normal que Bel comenci campanya atacant al PP i el PSOE...són la seva competència! I ja se sap que CiU és un partit nacionalista català, encara que menys que el SI i ERC, però en definitiva és nacionalista en el seu ideari poliític, i el PP i el PSOE són centralistes, en més o menys mesura, encara que el PPC i el PSC pensin en certa manera per sí mateixos i cap a Catalunya més que cap a Madrid, un menys que l'altre, és clar. Ja se sap que a Espanya els partits polítics són experts en barallar-se, no en dur-se bé ni en pensar en comú com resoldre els problemes que afecten la població que els vota...en definitiva, que les campanyes electorals semblen autèntics combats de boxa en comptes de mítings electorals encara que el senyor Rajoy digui que no és vol barallar amb ningú, només vol parlar i dialogar(ell potser sí però els seus subordinats ho dubto molt, que només vulguin parlar i dialogar, que la cobdícia i l'ambició de podr i diners nublen el sentit comú molt sovint, i no d'un partit només sino de tots!).

    ResponElimina
  6. Sols cal veure les campanyes d'uns i altres per donar-te'n compte qui són els que voler barallar-se...I el PP no va per este camí, en part, perquè no ho necessita Cristòfol.

    ResponElimina
  7. ës cert això, Gutijaume, no ho necessita en absolut. Segons les darreres informacios d'ahir del CIS guanyarà amb majoria absoluta i el PSOE tindrà els pitjors resultats des de l'adveniment de la democràcia (són d'ahir, ho reitero, no d'avui però no crec que hagin canviat gaire o no gens).

    Però coincidiràs amb mi que sempre hi ha una mica de lluita d'espases en campanya política. És una part inherent en tota campanya electoral (i si no, perdria una mica d'encant el joc polític, considero, seria molt avorrit tots els partits dient-se "halagos")ja que si no provoca un, l'altre diu una altra cosa que a l'altre no li agrada i ja tenim muntat el belem.

    ResponElimina
  8. No em referia a que no ho necessita degut a les enquestes, sinó perquè té arguments de sobra com per a no tenir que recorre a aquestes coses.

    ResponElimina
  9. S'ha de dir que estic completament d'acord amb el que has dit, Gutijaume. Els cinc milons de parats que hi ha Espanya i l'impopular i falsa fi d'ETA, entre altres coses, han assegurat que Rajoy guanyarà les eleccions sense cap problema. Quan algú té raó se li ha de reconèixer. I jo sóc el primer a fer-ho.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta