3 de novembre del 2011

Els canvis en el projecte de les piscines de Tortosa, a punt




Els serveis tècnics de l’Ajuntament de Tortosa donaran llum verd en les properes setmanes als canvis en el projecte constructiu del nou complex d’aigües de l’estadi municipal, així com al del pàrquing soterrat de la plaça Joaquim Bau. Així ho ha anunciat l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, durant l’entrevista d’aquest dijous al programa Primera Columna. De fet, Bel ha destacat la construcció de les noves piscines i del nou edifici administratiu de l’estadi com una de les obres més importants del nou pla d’actuacions municipals (PAM). Segons l’alcalde, els treballs per reformar i ampliar les instal·lacions esportives i construir el nou pàrquing es reprendran en poques setmanes.

D’altra banda, l’alcalde s’ha referit als treballs preliminars per habilitar un pàrquing alternatiu al sud del barri de Ferreries. Bel ha explicat que la nova zona d’aparcament ja s’està construint al costat del pàrquing del centre comercial Mercadona, per donar resposta a la falta d’aparcament a Ferreries quan comencen les obres a la plaça Joaquim Bau.

Finalment, en la mateixa entrevista, l’alcalde de Tortosa ha valorat la importància que té per al municipi la implantació d’una gran superfície comercial de la cadena Decathlon. Una inauguració prevista per al proper 17 de novembre. De fet, Bel ha confirmat que ja han atorgat altres llicències d’obra per facilitar noves implantacions comercials a la zona dels Portals de Tortosa.

3 comentaris:

  1. Un altre canvi de projecte de les piscines de ferreries? Quina cosa més estranya...jo conec quin serà aquest canvi. Les primeres pensades valien 8,3 milions d'euros, les segones 9,4 milions d'euros, les terceres 11,8 milions d'euros, les quartes 13,5 milions d'euros, les cinquenes 14,8 milions d'euros i aquestes valdran 25,8 milions, ja veureu...

    ResponElimina
  2. Podrien ficar una miqueta més, i possar cesped nou al camp de futbol,no?

    ResponElimina
  3. Agram han de posar al camp de futbol.
    No gespa, i menys artificial.
    Vaja idea lo del camp de gespa sintètica!
    De lluminàries de l'esport.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta