3 de novembre del 2011

Ferran Bel: 'La factura electoral per les retallades serà molt menor, per a CiU'



L'alcalde de Tortosa i candidat de CiU al Senat per Tarragona, Ferran Bel, ha assenyalat aquest dijous que les retallades aplicades pel departament de Salut poden tenir un efecte negatiu per als interessos electorals de la federació. Amb tot, Bel ha remarcat que la factura electoral que haurà de pagar CiU serà molt menor que el que volen els partits de l'oposició, que estan basant la seua campanya per al 20 de novembre en rebutjar els ajustos pressupostaris de la Generalitat. Durant una entrevista al programa Primera Columna, el candidat convergent al Senat ha afirmat que els ajustos eren necessaris i ha acusat les altres formacions polítiques d'estar fent demagògia al voltant de les retallades, tot i que el tripartit va ser el causant de bona part del dèficit de la Generalitat.





LA PREGUNTA DEL DIA



15 comentaris:

  1. Per desgràcia Bel té raó! Tots els indicadors d'opinió diuen que CiU guanyarà altre cop per majoria absoluta, encara que ERC pujarà posicions. I a Tortosa no perdrà poder...sobretot tenint majoria aboluta com té. En relació a que les retallades eren necessàries, bé, ells saben d'economia més que jo, però hi ha una diferència entre podar un arbre una mica de les branques que molesten i tallar-lo de soca-rel per meitat del tronc, que és que ha fet CiU a Catalunya!

    Quins grans jardiners, que serien els de CiU...convertirien Catalunya en el desert del Sahara.

    ResponElimina
  2. Però ha dit res del seu sou com alcalde?
    Reconec que no he vist encara el vídeo
    Ara que venen eleccions tots venen més que menys.
    Vaja, o posen genero nou a l'aparador.
    Compreu-me a mi que tinc les galtes més rosades!

    ResponElimina
  3. Res de espectacular ha dit, i res de perquè no va acudir a la mani de diumenge o de que estava fent per aturar les retallades en sanitat a Tortosa, o de que va parlar amb Boí... ho sento però les preguntes molt tovetes... o pactadetes?

    ResponElimina
  4. Crec que la gent està desorientada, sincerament, i més a les Terres de l'Ebre. El 2008, any del transvasament del tripartit ha fet molt de mal en aquest territori. Però a nivell de Catalunya, què pot fer la gent que vol votar algun partit? CiU puja però no el q podria vista la situació del Psc-PsoE, amb una desorientació al·lucinant. El PP, traient a pasajar espanyolisme i tints de xenofòbia, arrossega votants del PsoE i els de PxC. Sumat a la dinàmica en ascens que arrossega a qui va a cavall guanyador. ERC i ICV marcaran pq no poden perdre més i la resta, res de res. Amb aquest panorama no és d'estranyar que CiU no pague el que hauria de pagar.
    Lo millor de tot plegat és que tots són còmplices de la manca de llibertat d'expressió periodística en aquests dies. Sort que són aquests partits els garants de les llibertats.

    ResponElimina
  5. Encara es massa prompte per a que els hi pugui passar factura. Però tard o d’hora els ciutadans se’n donaran compte de la magnitud real d’aquestes brutals retallades del Estat del benestar.

    ResponElimina
  6. Arjub jo crec que la gent no està desorientada, es voler el que hem tingut fins ara o optar pel canvi.

    ResponElimina
  7. Crostòfol, perdona però l'afició que li has agafat a comentar potser et fa precipitar en les teues afirmacions. CiU, no ha guanyat mai ( menys per majoria absoluta, clar ) unes generals a Catalunya, per tant, no pot fer-ho "altre cop". Però a més a més, les enquestes de fa 24 h. del CIS, tampoc diuen que les guanyarà aquesta vegada. Al mateix temps, també diuen que ERC es mantindrà. Ara, si parles "d'indicadors d'opinió", això no sé que vol dir. I lo de que a Tortosa no perdrà poder, que vol dir, vots ?. En relació a què, a les passades municipals, a les passades generals ?
    I com que t'agraden els enllaços:
    Clica

    Gutijaume, sap que vol dir hipocresia, no ?. Tu creus que el full de ruta de retallades del PP és molt diferent del que aplica CIU ?

    ResponElimina
  8. Gràcies per l'enllaç Jotabe, m'agraden molt els enllaços em permeten ampliar coneixements i corregir els que ja tinc. I no t'ha de saber greu corregir la gent quan s'erra. Els errors s'han de corregir, si no malament rai!

    Jo ho dic en relació a les passades municipals, que són les últimes que vam fer, crec.

    ResponElimina
  9. L'alcalde de Tortosa ( amb un deute viu de 41 milions d'Euros ) diu que " ningú pot gastar més del que ingressa"
    Ara, el Sr. Bel acusa que els malèfics del tripartit van gastar més i van deixar no sé quant de deute bla, bla, bla.....
    Mol bé, però una cosa li vull recordar al Sr. Bel. Tinc perfectament present, de les passades eleccions al Parlament, un debat electoral a Radio Ebre on la candidata Roigé, tot i acceptant que el govern anterior havia invertit a les TTEE MÉS QUE MAI, es queixava de que encara no arribava als nivells o proporció de l'àrea de BCN. Llavors, en que quedem ? On és aquesta responsabilitat de la que ara ens vol fer gala el Sr. Bel per justificar les retallades, s'havia d'invertir més o no ? S'avia de contribuir a fer més gran el dèficit o no ?.
    De totes maneres, mentre al front de les gallines públiques o posen una rabosa privada....Amb dèficit o no, com deia el de l'acudit: " sí, sí, però la intenció és clara ".

    ResponElimina
  10. Amic Ferrán; es molt possible que a Tortosa la factura per les retallades sigui menor que la fidelitat dels teus votants per la teva fugida endavant…

    ResponElimina
  11. On esta aquell alcalde de "proximitat"? En tot cas et feia celets el company socialista ? Qui s'allunya del poble ja pot pensar en quatre anys deixar la politica. Era realment el que volies veritat ?

    ResponElimina
  12. Una altra prepotència de les que ens tè acostumades Bel, per desgràcia CiU no serà castigat, guanyarà si, però més pel que perdrà el PSC com pel que pugen ells solets. Espero que a llarg termini l'actual govern de la Generalitat sigui castigat com es mereix, sense cap capacitat de governar, només retallant per als seus propis interessos personals (ja veureu de quin partit són els que es beneficiaran de les privatitzacions), només savent plorar pel que ha fet el govern anterior i es baixaran els pantalons davant de Mariano per seguir a la trona...així és CiU, si no mireu com el suposat tortosinisme de Bel se'n a fer punyetes quan li ofereixen la troneta a Madrid en la merienda de negros que és el Senat...

    ResponElimina
  13. Si tenim en compte de que molta de la base de l'electorat de Bel són les iaies de missa de dotze que s'operen a l'Aliança pos vist així no crec que li afecten molt les retallades...però la passivitat en la que actuat amb aquest tema, acotxant lo capet mentre mos ho van fotent tot, i anant-se al Senat dixant la seva estimada Tortosa per a xuclar de la mamella (com tants...), semblava que potser faria coses per natros però va en camí de convertir-se en un paralític polític com ho va ser en el seu temps el seu estimat Beguer...bons exemples agafes company!!

    ResponElimina
  14. Paraula de Mc Calan. Poca broma.
    Com sigui que els reconeixements, a tota hora son bons de fer.....recordo perfectament quan ens avisaves de que la que venia era grossa.

    ResponElimina
  15. Paralític polític.... bona Saberut, però, per molt que es paralitze no crec que li arribe la mort política. Veigues el que duren els senadors... segles, quasi.
    Lo que si seguim el criteri de Fitch o Standart&Poors, ha baixat del BBB al CCC, que, com tots sabem, no significa polític-Brossa x 3, sinó una cosa que comença per C x 3.
    No hi ha pitjor pecat polític que la mentida repetida.
    Al partit ja li caven la sepultura, oi Meritxell?
    Això si, les iaietes del l'Hospital de Jesús que va a buscar Pere Pataca per a que votin, poden seguir votant el que Pere els hi digue.
    La dreta a Tortosa te paradisos votants igual que els idem fiscals.
    Per cert Tortosa està al DDD, que significa "no més obres monumentals, ni hòsties consagrades, dimonis, dimonis, dimonis". Ho diu l'UE. Quines manies cony!
    Endeutament Zero, ja. Siguem sostenibles!
    Cristòfol, tu em veus la lletra torta?
    No veritat? Pos així aguanto el bisturí quan escric a la Marfanta.
    Volia dir el teclat, sorry

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta