4 de novembre del 2011

Josep Casadó (CCOO): 'No hem tocat fons i l'atur seguirà creixent'



El secretari general de Comissions Obreres (CCOO) a les Terres de l'Ebre, Josep Casadó, ha fet una valoració molt negativa de les últimes xifres de l'atur a Catalunya i a la demarcació de Tarragona. Casadó ha advertit que l'increment del nombre de persones desocupades durant el passat mes d'octubre indica que l'Estat espanyol està refent el camí cap a la recessió econòmica. De fet, a la demarcació de Tarragona l'atur registrat ha pujat durant l'octubre en més de 3.000 persones i ja són gairebé 70.000 el nombre de desocupats del total de la província. Més de 15.000 en el cas de les Terres de l'Ebre. Casadó ha fet aquestes declaracions durant una entrevista a l'informatiu matinal Primera Columna.


LA PREGUNTA DEL DIA


1 comentari:

  1. Quines bones perspectives pel futur que tenim davant...quina negror de núvols de tempesta s'acosta!!! Sort tenim del senyor SuperRajoy, que ens salvarà de la crisis en un tres i no res, si guanya el 20-N, segons qui creuen en els miracles! Mare de Déu senyor! La crisi encara cuejarà, segons diuen, fins al 2015, el que voldrà dir que Rajoy no podrà fer gaire cosa si guanya les eleccions futures d'aquest any 2011. Bé,ni ell ni el PSOE, que les coses estan molt negres "en lontananza". Qui cregui en els miracles que posi una vela a la verge de Lourdes, que ens farà falta, i que ho faci ràpid!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta