28 de novembre del 2011

Paladella: ‘Cal canviar el PSC de dalt a baix’



L’alcalde de Batea, el socialista Joaquim Paladella, ha afirmat aquest dilluns que el PSC ha de fer una renovació profunda i real. Segons Paladella, el PSC però també el PSOE caldria “canviar-ho tot” si els socialistes volen recuperar el terreny que han perdut en aquest cicle electoral. Batea ha estat un dels pocs municipis de les Terres de l’Ebre i del país en què els socialistes han guanyat les eleccions catalanes del 2010, les eleccions municipals del 22 de maig i les eleccions estatals del 20 de novembre passat. L’alcalde de Batea ha aprofitat el seu pas per l’informatiu matinal Primera Columna per remarcar que la debacle socialista s’ha degut a causes externes com ara la crisi, però també per haver tancat la renovació en fals i per algunes decisions equivocades.

Segons Paladella, el PSC ha de canviar les cares dels seus líders, però també les seues propostes polítiques, apropant-les a les veritables necessitats i inquietuds de la gent. L’alcalde de Batea ha afirmat que espera que hi haja més candidats a dirigir el PSC, al marge de Miquel Iceta, Pere Navarro, Àngel Ros i Joan Ignasi Elena. En aquest sentit, Paladella ha assenyalat que el nou líder del PSC hauria de ser algú de comarques, però que tingués el suport de l’àrea metropolitana de Barcelona. Però també algú més catalanista i que tingue ganes de canviar les coses al partit i al país.

D’altra banda, en la mateixa entrevista, l’alcalde de Batea ha afirmat que les retallades del govern català han empitjorat la situació a la Terra Alta. A més, segons Paladella, ara s’està començant a notar la crisi en el sector tèxtil i també a la construcció.

4 comentaris:

  1. Vaja, un que deu estar d'acord en trencar relacions amb el PSOE, cosa que, a finals dels 70, va convertir el PSC en esclau del PSOE.
    Ara, suposo, molts es deuen qüestionar aquell moviment electoralista "d'èxit".
    Amb la debacle del PSOE a tot l'estat, queda algú que pense en un Partit Socialista de Catalunya?
    O tots segueixen mesells a la "Rosa pansida"?

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord, amic Joaquín. Però tampoc no cal trencar relacions com diu "M.de A.". Potser això és el que voldrien molts... Només cal canviar certes condicions i tenir, evidentment, molta més independència (que cadascú ho interpreti com vulgui)

    ResponElimina
  3. Completament d'acord, Sr. alcalde.

    Però si la renovació passa per nomenar senador al mateix Sr. Sabaté, tornar a presentar a la Sra. Lizárraga, i que el liderat l'hagi de presidir el Sr. Iceta, "apaga y vámonos" ... Ah, i el Sr. Montilla de senador a los madriles ??? ...

    Primer, renovació ... però real, no de boquilla.
    Segon, federalisme (real també) amb el PSOE i grup parlamentari propi.
    Tercer, un discurs polític d'acord amb els principis de sempre, que pareix s'han oblidat.
    Quart, treballar " de cara i per el poble ", no només en defensa de les pròpies poltrones.

    Si ho feu així, segurament tornareu a tenir la nostra confiança ( i el nostre vot )...

    ResponElimina
  4. Jo és que de vegades tinc "rauxades".
    Com que no m'ha vingut de bé posar un vídeo infantil, us el poso de més granets. El títol de la cançó és el que m'ha inspirat el debat del futur del PSC AND OR NOT PSOE

    Antes muerta que sencilla" i "Los Horóscopos de Durango".

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta