23 de desembre del 2011

Andreu Martí: 'Mercadona també s’instal·larà a l’Ametlla de Mar'

L’alcalde de la Cala també dóna per feta la construcció de la comissaria dels Mossos en el mateix sector 22b1, l'arribada de la fibra òptica i la implantació d'un heliport ·

Ametlla de Mar tindrà una gran superfície de la cadena Mercadona en la nova zona de creixement del nord-est de la població, en el sector comprès entre l’autopista AP-7 i la carretera N-340. L’Ajuntament ja ha adjudicat una de les quatre parcel·les que té en l’anomenat sector 22b1, un pla parcial que ja té el llum verd definitiu de la comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre. En aquest espai, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha previst la construcció de 1.600 habitatges nous, així com equipaments com ara la futura comissaria dels Mossos d’Esquadra. De la mateixa manera, també hi ha una primera fase del pla 22b1 reservada per a usos comercials, i és en aquesta zona, propera a la primera rotonda d’accés al poble des de la carretera N-340, que s’instal·larà la gran superfície de Mercadona. L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Andreu Martí, ha aprofitat el seu pas per l’informatiu matinal Primera Columna per confirmar aquesta implantació comercial.

La instal·lació de Mercadona a l’Ametlla de Mar suposarà la creació d’uns quaranta llocs de treball directes. En total, ocuparà una superfície de més de 10.700 metres quadrats, amb 1.600 metres quadrats de superfície construïda i un aparcament soterrat de dues plantes, amb capacitat per a 200 vehicles. El nou supermercat de Mercadona a l’Ametlla de Mar, que suposarà una inversió de dos milions d’euros, comptarà amb totes les característiques de les anomenades Botigues per Ambients. A més a més, l’Ajuntament calero ingressarà de Mercadona un cànon de més de tres milions d’euros per la cessió dels terrenys.

En la mateixa entrevista, l’alcalde de l’Ametlla de Mar ha afegit que molt aviat hi haurà novetats positives sobre la nova comissaria dels Mossos d’Esquadra. Un equipament que també s’ha de construir en el mateix sector 22b1.

D’altra banda, Martí també ha assenyalat que durant el 2012 l’Ametlla de Mar quedarà connectada a la xarxa de fibra òptica. A banda, l’alcalde de la Cala també ha confirmat la propera construcció d’un heliport. En un primer moment, la seua funció serà donar cobertura el Sistema d’Emergències Mèdiques, però l’heliport de l’Ametlla de Mar també podrà utilitzar-se en tasques de vigilància i de seguretat nuclear, així com des d’un punt de vista turístic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta