29 de desembre del 2011

'Luces de bohemia' i 'Qui té por de Virginia Wolf', a l'auditori de Tortosa

El regidor de Cultura, Joaquim del Pino, ha presentat aquest dimecres la programació per a la temporada gener-maig del 2012 del teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa. Així, Del Pino ha anunciat que una obra mestra, icona del teatre universal com 'Qui té por de Virginia Wolf', d'Edward Albee, arribarà a Tortosa la nit del 17 de febrer, amb la presència damunt de l'escenari de dos pesos pesats de l'escena catalana com són Emma Vilarasau i Pere Arquillué. L'obra està dirigida per Daniel Veronese, en un nou muntatge que ha assolit un gran èxit de crítica i públic en la seua estrena a Barcelona. L'altre nom mediàtic incorporat a la pròxima programació del Felip Pedrell és el de l'humorista Godoy, amb el monòleg "Verás que todo es mentira", sota la direcció d'Andreu Buenafuente (20 de gener).

D'altra banda, el director Oriol Broggi adapta l'obra de Valle-Inclán 'Luces de Bohemia', una profunda reflexió sobre la cultura espanyola i sobre l'existència, amb Lluís Soler com a protagonista (25 de maig). I l'apartat del teatre musical es veurà representat amb 'Enchanté!', el muntatge de Divinas basat en la música europea del període de la Segona Guerra Mundial, un cabaret divertit i burlesc però amb pinzellades emotives (16 de març). I pels més petits, l'àrea de Cultura segueix apostant pels 'Diumenges en Família' amb una oferta que inclou la presència de grans clàssics reinventats ('Peter Pan' o 'La princessa i el pèsol') i de concerts com el 'Juguem cantant', una trobada de corals infantils de Catalunya, en la qual prendrà part el Petit Cor Flúmine de Tortosa.

La dansa arribarà a l'escenari del Felip Pedrell amb 'Concierto Concepto' de Brodas Bros, un espectacle amb tocs d'humor basat en la música electro-funk, jazz, hip-hop i dansa urbana. La música, així mateix, hi serà present amb el concert de Montse Castellà en homenatge a la generació de la revista Gèminis i amb l'actuació dels Barcelona Gospel Messengers, entre d'altres propostes que configuren una variada oferta. 

D'altra banda, l'àrea de Cultura ha tornat a posar en circulació, per a aquesta nova programació que ben aviat s'encetarà, el Carnet d'Espectador/a que es pot adquirir a les taquilles de l'auditori a un preu de 25 euros. Aquest carnet és vàlid per tot l'any 2012 i incorpora, com és habitual, interessants avantatges pels seus portadors. Programació del teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa per al gener-maig del 2012

1 comentari:

  1. Grans obres!
    Luces de Bohemia és una passada!
    Esperpent pur Valle-Inclanià. Lo millor.
    I Lluis Soler no diguem!
    "A tal autor, tal actor"
    Em va apassionar a "Caracremada". Bé, sempre.
    No me la perdo!
    Te 100% de garanties de passar-ho molt bé!!!!
    Xapeau!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta