20 de gener del 2012

Decret de desnonament de tres pisos ocupats a Móra d’Ebre

Més novetats en la batalla judicial de l’Ajuntament de Móra d’Ebre en contra de l’ocupació il·legal de pisos buits. Si dijous, durant una entrevista a Canal 21 Ebre, l’alcalde Joan Piñol va anunciar la presentació de les denúncies al jutjat de Gandesa, aquest divendres l’Ajuntament de Móra d’Ebre ha informat que ja s’han dictat els decrets dels desnonaments per precari de tres habitatges ocupats de manera irregular al bloc de pisos situat al carrer de Tarragona número 21 de la capital de la Ribera d’Ebre, propietat d’una societat immobiliària i d’una entitat d’estalvi. De la mateixa manera, el consistori està a l’espera que el jutjat de Gandesa dicte el decret de desnonament d’una altra quinzena de pisos, propietat d’una altra societat immobiliària. Finalment, els altres pisos que estan ocupats sense el consentiment dels propietaris, i que són propietat d’una altra entitat financera, no han iniciat el procediment per la via civil de desnonament per precari, sinó per la via jurisdiccional penal, per la qual cosa segueixen un altre itinerari judicial.

L’equip de govern de Móra d’Ebre, recollint les reivindicacions dels veïns que viuen legalment en els pisos que van adquirir, va realitzar les gestions amb les entitats bancàries i les societats immobiliàries que són propietàries dels pisos buits i ocupats irregularment, perquè impulsessin els procediments judicials per sol·licitar els desnonaments dels habitatges. Per la seua banda, l’alcalde ha instat els propietaris perquè, un cop desallotjats els pisos ocupats il·legalment, la comunitat de veïns garanteixi la vigilància amb un servei de seguretat o porteria de l’edifici, amb l’objectiu d’evitar noves ocupacions i els problemes que se’n deriven.


Imatge Ajuntament de Móra d'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta