
La Cambra Arrossera del Montsià ha conreat per encàrrec de Nespresso 50.000 quilos d’arròs, 50 tones d’arròs, que s’han obtingut després d’haver utilitzat com a adob el marro de les càpsules de cafè. A més, la marca de cafè ràpid de la multinacional Nestlé ha destinat al Banc d’Aliments aquest arròs conreat en un total de 13 hectàrees d’arrossars d’Amposta i de Sant Carles de la Ràpita. La iniciativa és fruit d’un acord de col·laboració entre Nespresso, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i la mateixa Cambra Arrossera del Montsià, que ha fet el processament i l’envasat de l’arròs. Per la seua banda, la companyia va habilitar 600 punts de recollida a l'Estat espanyol perquè els mateixos consumidors aportessen les càpsules utilitzades. Una empresa especialitzada va separar l'alumini de les restes de cafè.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.