22 de febrer del 2012
Adob de Nespresso per fer arròs al Delta
La Cambra Arrossera del Montsià ha conreat per encàrrec de Nespresso 50.000 quilos d’arròs, 50 tones d’arròs, que s’han obtingut després d’haver utilitzat com a adob el marro de les càpsules de cafè. A més, la marca de cafè ràpid de la multinacional Nestlé ha destinat al Banc d’Aliments aquest arròs conreat en un total de 13 hectàrees d’arrossars d’Amposta i de Sant Carles de la Ràpita. La iniciativa és fruit d’un acord de col·laboració entre Nespresso, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i la mateixa Cambra Arrossera del Montsià, que ha fet el processament i l’envasat de l’arròs. Per la seua banda, la companyia va habilitar 600 punts de recollida a l'Estat espanyol perquè els mateixos consumidors aportessen les càpsules utilitzades. Una empresa especialitzada va separar l'alumini de les restes de cafè.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.