24 de febrer del 2012

Núria Ventura nega la condició de favorita per liderar el nou PSC de l'Ebre



La diputada Núria Ventura, que aspira a convertir-se en la nova primera secretària del PSC a les Terres de l’Ebre, ha volgut deixar clar aquest divendres la seua voluntat d’introduir canvis en les persones i en la manera de funcionar del partit, amb vista al congrés que la federació ebrenca dels socialistes ha de celebrar aquest dissabte a Sant Jaume d’Enveja. Durant el seu pas per l’informatiu matinal Primera Columna, Ventura ha afirmat que cal adaptar les estructures internes del PSC a les necessitats reals de la societat, tot construint un partit més obert i plural. La candidata, que haurà d’enfrontar-se en unes votacions amb l’alcalde de Batea, Joaquim Paladella, ha fet una valoració molt positiva de com ha anat la campanya per elegir la persona que ocuparà la primera secretaria del PSC ebrenc.

En la mateixa entrevista, Ventura ha negat l’etiqueta de favorita que ha tingut des que es va obrir el procés. Així, la candidata i exalcaldessa d’Ulldecona ha revelat que la única diferència amb Paladella és que ella fa molts de mesos, des del novembre, que fa reunions amb les diverses agrupacions i amb militants del PSC. La candidata a la primera secretaria del PSC també ha negat, aquesta vegada rotundament, que ella siga la candidata del Baix Ebre i del Montsià, i que Joaquim Paladella siga el candidat per a la Terra Alta i la Ribera d’Ebre. Segons Ventura, el seu projecte és per al conjunt dels socialistes de les Terres de l’Ebre.

Finalment, Núria Ventura ha afirmat que està vivint el procés amb total normalitat, i que respecta la decisió de Joaquim Paladella de no assolir un acord per configurar una candidatura de consens abans del congrés d’aquest dissabte. La candidata a la primera secretaria del PSC també ha dit que té clara la nova estructura de la federació, però ha preferit no avançar la composició de la nova executiva fins al congrés de Sant Jaume d’Enveja, davant dels delegats i militants. Això sí, Ventura ha parlat de reduir l’executiva per fer-la més efectiva, i de reforçar el consell de federació, que és on s’han de prendre les decisions rellevants.

1 comentari:

  1. Negar l'obvi és com dir que el sol no surt pel matí, Núria...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta