27 de febrer del 2012

Una executiva del PSC ebrenc liderada per dones, per casualitat



 La nova primera secretària del PSC a les Terres de l’Ebre, Núria Ventura, ha valorat aquest matí en directe, a l’informatiu matinal Primera Columna, la seua designació com a líder dels socialistes ebrencs. Ventura ha assegurat que ha estat una casualitat que els càrrecs amb més pes de la nova executiva del PSC a les Terres de l’Ebre estiguen ocupats per dones. Segon la nova primera secretària, l'executiva resultant del congrés de Sant Jaume d'Enveja és paritària i també equilibrada des del punt de vista territorial, i s'han buscat les persones que presentaven el perfil adient per a cadascun dels càrrecs i responsabilitats.

D'altra banda, Ventura ha afirmat que el PSC està "més fort perquè està més unit" després del congrés de dissabte, ja que als socialistes ebrencs "no hi sobra ningú". De fet, ha destacat que seran importants les aportacions de l'exprimer secretari i de l'expresident del PSC, Antoni Sabaté i Joan Sabaté, així com de l'altre candidat, l'alcalde de Batea, Joaquim Paladella. De la mateixa manera, Ventura ha assegurat que obriran el partit a la societat ebrenca a través de la feina del consell de federació, però sobretot a traves del Fòrum de Debat Progressista que coordinarà l'exalcalde i exdiputat ampostí Josep Maria Simó. A més, Ventura ha afirmat que hi haurà "total i màxima autonomia" en l'agrupació local de Tortosa per renovar la seua executiva.


1 comentari:

  1. Nada nuevo bajo el sol ...

    Igual que hace unos años ya, ULLDECONA AL PODER !!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta