20 de març del 2012

Bel: 'L'oposició fa demagògia barata amb la zona blava'


L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va acusar ahir els grups de l’oposició de fer "demagògia barata" i "barroera", arran de les seues crítiques a l’ampliació de la zona blava als barris del Temple i de Ferreries. Bel va assenyalar que fa més d’un any, el PSC i Esquerra van votar-hi a favor al ple de l’Ajuntament, i que Iniciativa s’hi va abstenir. Així mateix, l’alcalde va deixar clar que no es pot vincular el pàrquing del Rastre amb el projecte de l’aparcament de la plaça Joaquim Bau, al barri de Ferreries, ja que es tracta de dos concursos diferents, tot i que siguen a càrrec de la unió de constructores Quatuor, que també és l’empresa que té la concessió per explotar la zona blava.

En aquest sentit, Bel va remarcar que l’ampliació de la zona blava forma part del pla de mobilitat sostenible de Tortosa, i que abans de posar en marxa els nous parquímetres també s’han creat mig miler de places d’aparcament gratuïtes a la ciutat.

Per la seua banda, el grup del Partit Popular també s’ha oposat a l’ampliació de la zona blava de Tortosa que es va activar ahir dilluns. El portaveu del PP a l’Ajuntament, Xavier Dalmau, va aprofitar ahir el seu pas per Primera Columna per rebutjar l’ampliació de la zona blava als barris del Temple i de Ferreries. De fet, Dalmau va anar més enllà i també va rebutjar la filosofia de qualsevol tipus de zona blava, i va posar en dubte que siga una mesura que afavorisca el comerç. A més, el portaveu del PP va criticar la rapidesa i la precipitació amb què s’han pintat algunes places d’aparcament de pagament, ja que l’Ajuntament ha hagut de corregir alguns estacionaments que haurien pogut provocar accidents de trànsit.

9 comentaris:

  1. Bel deu tenir l'esclusiva de la paraula "Demagogia" per que sempre que algu no està d'acord amb ell soltar que és fa demagogia,a veure si sera ell que fa demagogia.
    Recordo que el sr Bel sempre ha dit (i la memoria no em falla en aquest cas) que lo dels parkimetres anava lligat amb els parquing del Rastre,potser és fa ell mateix la demagogia.

    ResponElimina
  2. Demagog: persona que porta la contraria a Ferran Bel.

    ResponElimina
  3. Demagog: persona que contínuament utilitza el terme "demagògia".

    ResponElimina
  4. La demagògia no és cara ni barata; és demagògia.
    Què passa, que si és cara, és pot fer ?
    Ell, indubtablement, seguint amb la seva qualificació, la que fa és cara, caríssima. ( 14 milions al proveïdors i 50 als bancs )

    ResponElimina
  5. La zona blava al carrer Ronda Docks està buida de vehicles. Demagògia. Això demostra que no és viable econòmicament per al concessionari. Demagògia. Que de la nit al dia es poden convertir zones de ratlla groga (on no es pot aparcar) en zones de zona blava (on s'ha de pagar per aparcar). Demagògia. Que el ciutadà n'està cansat de pagar. Demagògia. Que el contribuient n'està cansat de pagar. Demagògia. Que la crisi i el preu del carburant ha reduÏt el trànsit de vehicles i per tant no són tan necessàries les zones d'aparcament amb horari limitat. DEmagògia. Ho demostra que estan buides. Demagògia. Que la decisió de posar zones blaves s'ha de fer per qüestions de mobilitat urbana i no amb voluntat recaptatòria. Demagògia. Que de vegades s'ha de saber escoltar al poble i a l'oposició. Demagògia. Que no tot el que diu la gent és per fer la guitza. Demagògia. Que la gent n'està cansada d'aquest tarannà. Demagògia. Que certs polítics són autoritaris i poc dialogants. Demagògia. Que n'hi ha politics que els hi han dit que guapos i bons que són i se'ls van pujar els fums al cap. Demagògia. Que vull un alcalde proper i com cal. Demagògia. Que rectificar és cristià. Demagògia. Que alguns cristians es comporten pitjor que molts pagans. Demagògia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Xeic! bravo!! mai millor dit,puc fer un copiar i pegar,que hopenjare al facebook?

      Elimina
    2. És clar que sí Kaesar.

      Elimina
  6. Abusar de la ciutadania i de l'oposició, però callar davant de les tropelies del Govern de la Generalitat amb Tortosa i les Terres de l'Ebre té un nom que no és bonic. Si l'únic que sap dir quan arriba de Madrid és que la crítica que li fa l'oposició, i cada cop més ciutadans, és demagògia, més val que es quedi calladet, igual que ho està al Senat. O que ens expliqui que collons fa a Madrid. Encara més poques coses que a Tortosa?

    ResponElimina
  7. La zona blava més propera a l'estació de RENFE, ahir mateix...3 cotxes aparcats. Res més a dir.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta