1 de març del 2012

Cues al Telepizza de Tortosa per comprar pizzes a un euro


Aquesta és una de les llargus cues que es van formar durant tot el dia d’ahir a l’establiment que Telepizza té a la Rambla de Catalunya del barri tortosí de Ferreries. Aquest dimecres 29 de febrer, coincidint amb el dia extra que té el 2012 com a any de traspàs, Telepizza ha realitzat una curiosa i exitosa acció de promoció, que també va fer amb èxit ara fa quatre anys. Durant tota la jornada, des de les 10.00 hores del matí i fins les hores 24.00 de la nit, Telepizza va oferir les seues pizzes a només un euro. Es tractava de pizzes individuals, d’un sol ingredient, que s’havien de recollir en el mateix establiment. Les cues més importants es van poder veure durant el migdia, però també en diversos moments de la tarda, amb públic preferentment jove, estudiants i famílies. El gerent de l’establiment, Gil Santasusagna, va explicar a a Canal 21 Ebre que probablement s’arribarien a repartir fins a 2.000 pizzes.

7 comentaris:

  1. Jo m'he donat per vençut jaja

    ResponElimina
  2. al plegar vaig passar-hi per davant disposada a fer cola, però buscant aparcament (que ja va ser impossible, en un carril ocupat per cotxes amb 4 intermintents que feen cola al telepizza) vaig decidir anar a menjar un trosset de pizza a casa maso, no a 1€, però sí que me la van servir en menos de 2 minuts!

    ResponElimina
  3. com una bon plat de bledes sufregides a caseta no hi ha res millor

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. jo prefereixo... http://www.youtube.com/watch?v=hIo_rr78Ddg

    ResponElimina
  6. Ei, s'assembla a la cúa del Campus de la URV l'últim any del CAP! Aquell any també es volien menjar vius als secretaris per lo caos que es va organitzar, aquí es volen menjar un pizza!

    Telepizza a 50 cèntims! telepizza a 50 cèntims!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta