29 de març del 2012

David Queralt (USOC): ‘El govern del PP ha de rectificar’



El secretari general de la USOC a les Terres de l’Ebre, David Queralt, ha afirmat que el govern del Partit Popular hauria de rectificar la reforma laboral, després de valorar el seguiment que ha tingut la jornada de vaga general a tot l’Estat. Queralt ha estat el convidat d’aquest dijous a Primera Columna, un programa amb què Canal 21 Ebre ha garantit la cobertura informativa en directe sobre el desenvolupament i les conseqüències de la vaga general a les Terres de l’Ebre. El secretari general de la USOC a les Terres de l’Ebre ha afirmat que el govern de Mariano Rajoy ha d’atendre la queixa generalitzada de la gran majoria dels ciutadans. Segons Queralt, amb la vaga general, també els que van votar el PP en les últimes eleccions han dit que aquesta reforma laboral és injusta amb la classe treballadora i que no solucionarà el problema de l’atur.

Queralt també ha lamentat la campanya del govern de l’Estat per "desvirtuar" la feina dels sindicats. En aquest sentit, el secretari general de la USOC a les Terres de l’Ebre ha afirmat que el Partit Popular no es mereix els 100 dies de gràcia que sempre se li dóna a qualsevol nou govern. Segons Queralt, l’executiu de Rajoy tampoc no ha respectat aquest període de 100 dies per aplicar les seues polítiques més agressives, tot i que no l’havien explicat en el seu programa electoral.

El secretari general de la USOC a l’Ebre també ha lamentat que els sindicats UGT i Comissions Obreres, a més del col·lectiu Acampada Tortosa 15 M i altres organitzacions i col·lectius crítics amb la reforma laboral no hagen respectat les crides a la unitat d’acció sindical amb motiu de la vaga general d’aquest 29-M. De fet, la concentració que s’havia previst per aquest dijous al vespre s’ha hagut de desconvocar per falta d’acord.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta