13 de març del 2012

El PSC xifra en 70 milions el deute total de l’Ajuntament de Tortosa


El portaveu del grup municipal del PSC a Tortosa, Antoni Sabaté, ha xifrat aquest dimarts en més de 50 euros el deute viu de l’Ajuntament, una quantitat a la qual caldria afegir entre 15 i 20 milions més de factures pendents amb els proveïdors, com a obligacions reconegudes. Sabaté ha afirmat aquest dimarts, durant una entrevista a l’informatiu matinal del Canal 21 Ebre, que la situació econòmica i financera de l’Ajuntament és crítica, i que ara el govern municipal de CiU està obligat a reconèixer les diverses quantitats, si vol acollir-se a les noves línies d’ajuda que han establert el govern de l’Estat, la Generalitat i la Diputació de Tarragona.

En la mateixa entrevista al programa Primera Columna, Sabaté ha remarcat que el nombre d’aturats s’ha triplicat a Tortosa des que Ferran Bel és alcalde. El portaveu del PSC tortosí ha admès que l’increment del nombre de persones sense feina no és responsabilitat exclusiva de l’acció de govern de CiU, però ha volgut destacar que la ciutat necessita polítiques actives de desenvolupament econòmic. En aquest sentit, Sabaté ha afirmat que Bel està demostrant la seua "incapacitat per assolir un pacte de ciutat" en favor del desenvolupament econòmic de Tortosa.

Segons Sabaté, l’Ajuntament de Tortosa hauria de donar més facilitats als emprenedors i promotors, i alhora preparar el municipi per quan el país comence a sortir de la crisi. El portaveu del PSC a Tortosa ha posat l’exemple del nou viver d’empreses, i fins i tot l’ha comparat amb l’aeroport de Castelló. Sabaté ha afirmat que si l’aeroport de Castelló es va inaugurar sense avions, el viver d’empreses de Tortosa es va presentar ara fa gairebé un any sense tenir-hi empreses instal·lades. Finalment, el portaveu del PSC ha afirmat que l’Ajuntament de Tortosa hauria d’establir línies estratègiques amb la població veïna de Roquetes i també amb l’Aldea, per poder desenvolupar amb garanties el polígon industrial Catalunya Sud.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta