2 de març del 2012

Gaseni (ERC) critica la doble moral amb la plantació de marihuana de Rasquera i EuroVegas



 El president d’ERC a la comarca del Baix Ebre, Jordi Gaseni, ha aprofitat aquest divendres la seua participació en l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre per defensar la coherència de l’alcalde de Rasquera, el també republicà Bernat Pellisa. En aquest sentit, Gaseni ha remarcat que el projecte s’ha d’entendre en el context de crisi econòmica. De fet, Gaseni encara ha anat més enllà i ha acusat la Generalitat de tenir una doble moral, tot recordant que el govern de CiU està promovent un altre projecte polèmic al límit de la legalitat, amb la possible arribada del complex EuroVegas a Catalunya.

Finalment, el president d’Esquerra al Baix Ebre ha negat que les Terres de l’Ebre siguen un territori instal·lat en la “cultura del no”. Així, Gaseni ha recordat que fa més de 25 anys el seu municipi, l’Ametlla de Mar, va estar a punt de rebre el parc temàtic Euro Disney, un projecte que el territori sí que volia però que va marxar fins a París. Una altra vegada en referència a la plantació de marihuana de Rasquera, Gaseni ha remarcat estem en un moment molt complicat, i que cal donar cabuda als projectes que donen “una mica d’esperança a la gent”.

3 comentaris:

  1. EStic d'acord amb ell, i tant! Eurovegas és una indústria turística que fan els mafiosos de las Vegas i aquesta iniciativa l'accepten perque els dóna calers, al govern, i no poc, mentre a un poblet petit ni li permeten de fer una plantacioneta de marihuna a càrrec d'un sparticulars perque no són tan rics com a las vegas! Res, que aquí mana la pela, per molt bruta que sigui, i quanta més milllor!

    ResponElimina
  2. Els mafiosos de las Vegas? Estàs ancorat als anys 60 xeic! No dic que algun mafiós pugui haver però generalitzar aixi ... segur que algun antro tipus Bada Bing hi ha però els grans casinos va a ser que no.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eiic!
      Mafiosos, mafiosos. No ens vengues el "miracle americà" que ja notem com ens afecten les sub-prime, Lluís.

      Elimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta