10 de març del 2012

Imma Juan agafa el relleu de Xavier Pallarès a CDC de l'Ebre


L'exalcaldessa de Deltebre, Imma Juan, ha estat proclamada aquest divendres al vespre com a presidenta de la Federació de CDC a Terres de l’Ebre, tot agafant el relleu de Xavier Pallarès, que ha presidit aquesta federació els últims vuit anys. La nova presidenta de la federació ebrenca de CDC ha estat proclamada per unanimitat en el precongrés que s’ha celebrat durant tota la tarda al Centre Cívic Ferreries de Tortosa.

Juan ha volgut agrair la tasca que ha fet Pallarès i tot el seu equip durant aquests vuit anys. “Ha demostrat que quan una persona té les coses clares, té il·lusió i té una actitud positiva, això dóna bons resultats”, ha afirmat la nova presidenta. També ha volgut fer un agraïment especial a tots els militants que són "l’ànima del partit", les persones que donen sentit a CDC. Juan ha explicat que la nova estructura ha de definir el full de ruta per als propers quatre anys i per a una nova etapa molt diferent. En aquest sentit, ha recordat que molta gent pensava que CDC desapareixeria després de 23 anys de govern, però que no va ser així. “Van ser anys molt durs, però quan ens hem d’enfrontar a situacions molt adverses és quan més forts ens fem, i quan més capacitat tenim amb cohesió per tirar endavant. I això és el que ha fet CDC durant molts anys i aquesta manera de fer i de ser de CDC ha fet que la ciutadania del país ens hagi tornat la confiança”, ha conclòs.

A banda, Imma Juan també ha advertit que CDC no es pot relaxar pel fet d'esta governant en la majoria d'institucions del país. "Com ha partit hem de donar solucions i respostes a la gent i això només es pot fer recuperant valors del catalanisme, del treball, de l’esforç, d’estar al costat de la gent”, ha afirmat. La nova presidenta de la federació ebrenca de Convergència ha afirmat també que  “si volem sortir de la crisi i preservar el benestar de Catalunya, això només ho podem fer si tenim la capacitat econòmica i si tenim diners: i això passa pel pacte fiscal i que nosaltres puguem recaptar els nostres diners”.

Juan ha assegurat que “si Catalunya va bé, les Terres de l’Ebre van bé”, però que tot i així “com a territori tenim els nostres propis reptes i no ens podem escapar de la situació de crisi i hem de reforçar la nostra identitat territorial”. Juan ha fet una crida a transmetre confiança i a unir esforços, però evitant que el partit quede engolit pel govern. “Hem de preservar que el partit no quedi engolit pel Govern i que el partit sigui el nexe d’unió entre les demandes del territori i les institucions que s’estan governant; ha d’haver una gran coordinació entre partit i Govern; i reforçar el partit per donar resposta a la gent i ser visibles i palpables”. I el més important, segons Juan,”recuperar la credibilitat dels polítics a través de valors com l’honradesa, l’esforç, la responsabilitat, donar la cara, seriositat, coherència, humilitat, valors que ens apropen als ciutadans”.

Imatge CDC a Flickr

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta