4 de març del 2012

Junqueras expressa el suport d'ERC a la 'decisió democràtica' de Rasquera

El president d’Esquerra, Oriol Junqueras, que aquest diumenge ha visitat les Terres de l’Ebre, ha manifestat tot el suport i el respecte del seu partit a la "decisió democràtica" presa per l’Ajuntament de Rasquera, municipi on governen els republicans, per haver aprovat una plantació de marihuana de l'Associació Barcelonina Cannàbica d'Autoconsum. Junqueras ha participat en una bicicletada popular en defensa de l’Ebre, entre Benifallet i Tortosa, però abans ha mantingut una reunió amb l’alcalde de Rasquera, Bernat Pellisa, ja que la seua "obligació" és interessar-se per tot allò que fan els alcaldes d’Esquerra. Així, el president d’ERC ha afirmat que entén que els alcaldes busquen solucions per fer front a les greus dificultats econòmiques que estan passant els ajuntaments. A més, Junqueras ha valorat molt positivament que l’Ajuntament de Rasquera haja demanat un pronunciament de la Generalitat sobre la legalitat del projecte i la legitimitat de la seua decisió.

D’altra banda, el president d’Esquerra ha reiterat el compromís del seu partit per vetllar perquè el govern de l’Estat aprove el pla hidrològic de la conca de l’Ebre, tal i com mana la directiva marc de l’Aigua. Segons Oriol Junqueras, a Esquerra es mantindran en alerta, ja que no és una casualitat que el govern espanyol estiga incomplint una directiva comunitària. Així, Junqueras ha conclòs que l’Estat té oberts més de 400 expedients per incompliment de directives comunitàries.

Imatge Víctor V. Montecino, a Twitter

4 comentaris:

  1. A veure, si l'associació està legalitzada i tot lo producte se queda per a ells i per a usos "legals" en teòria no hi veig la problemàtica. Per cert, si que tenen pasta la colla esta de "porretes" (en sentit amistós, no despectiu), tot lo que sigue llocs de treball i diners benvingut sigue, no crec que això sigue més il.legal que lo monstruo este de l'Eurovegas. Una altra cosa és la lleugeresa en la que es parla de la marihuana, com si fos totalment inofensiva i la panacea de tots los mals, és una substancia psicotròpica més i per tant també te riscos per la salut que hi ha la tendència a donar-li menys importancia de la que té (dependència, transtorns cognitius, etc..). Lo trist és que los polítics tant d'un bando com de l'altre aprofiten per montar l'espectacle i fer-se propaganda. Ni los de Rasquera seran narcos ni tot seran flors i violes...tenim tendència a donar gran importancia a temes més o menys anecdòtics com este, si la gent de Rasquera vol pos endavant, no cal fotre jutges ni conyes, per a una cosa que pot donar-mos una mica "d'alegria"...i que los polítics se dediquen a coses més importants!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé Saberut!
      Has donat de ple.

      Elimina
  2. i lo xerta-sènia? per què durant la construcció hi va intervenir l'empresa d'un regidor d'erc? Ho sé perquè llavors i militava, i són dels sapos que em va tocar tragar.

    ResponElimina
  3. i lo xerta-sènia? per què durant la construcció hi va intervenir l'empresa d'un regidor d'erc? Ho sé perquè llavors hi militava, i són dels sapos que em va tocar tragar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta