4 de març del 2012

Pallarès retreu a Rasquera que no consultés el projecte amb la Generalitat

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, s'ha mostrat sorprès per la rapidesa amb què l'Ajuntament de Rasquera ha demanat un pronunciament de la Generalitat sobre la legalitat del projecte i la legitimitat de la decisió del consistori. En aquesta línia, Pallarès ha retret que durant les converses de l’Ajuntament amb l’Associació Barcelonina Cannàbica d’Autoconsum, que han durat mesos, l'alcalde de Rasquera podria haver fet una consulta prèvia a la Generalitat, i contrastar els informes jurídics dels que disposen. El delegat també ha rebutjat que es pretenga obrir un debat sobre la legalització de la marihuana amb el cas del municipi de la Ribera d'Ebre, ja que aquest tema "no pertoca a l'administració local". Finalment, Pallarès ha demana tranquil·litat a l'alcalde de Rasquera, el republicà Bernat Pellisa, mentre el govern català estudia la legalitat del projecte.


 "Mirarem què és just i què no és just", ha dit el delegat en delcaracons a l'ACN. Segons Pallarès, "abans de prendre aquesta decisió, no costava res fer una consulta als gabinets jurídics de la Generalitat per saber com veuríem aquest tema". El delegat tampoc està d'acord que siga a través del cas de Raquera que s'obri el debat sobre la legalització i la regularització del cultiu i el consum del cànnabis. Una discussió, ha dit, que no correspon a les administracions locals, ja que la Generalitat ja disposa d'un intergrup que es dedica a avaluar aquestes qüestions. D'altra banda, davant la decisió de l'Associació Barcelonesa Cannàbica d'Autoconsum de començar a plantar la marihuana en pocs dies, Pallarès ha recordat que caldrà complir la llei si la fiscalia o les autoritats competents es pronuncien en contra de la plantació de Rasquera.

També s’ha pronunciat sobre el tema el portaveu del Govern. Francesc Homs ha evitat qüestionar la legitimitat de l’acord del ple de Rasquera, i només ha volgut deixar clar que la llei s’ha de complir.

9 comentaris:

  1. Què és just ? Pensava que era una tema legal o jurídic, no ètic.

    ResponElimina
  2. Com que penseu invertir un euro a Rasquera estan a l'oposició.
    L'especialista en no fer res i posar la pota reclama el seu orgull humiliat.
    Rasquera ja s'ha cobrat en publicitat qualsevol mal encert en el tema.
    Y a tu no et veuran el pèl en los anys que estiques de delegat del Mas.
    Com per a demanar-te res.
    Aviam si et passes per la Fira, igual et regalen ratafia d'herbes que també col·loca.

    ResponElimina
  3. No parlem de just o no just, parlem de legalitat o ilegalitat. Desgarbellat, no entenc res del teu comentari per tant no el puc comentar

    ResponElimina
  4. I la Generalitat mos consulta quan mos vol fotre transvassaments, cementiris nuclears i demés perles?...quan durant molts d'anys s'han fet veritables barbaritats urbanístiques com l'hotel de Cap Roig i la Generalitat calladeta, no cal que criminalitzen iniciatives com esta i dixen tranquils a la gent de Rasquera, crec que són els que tenen la legitimitat de decidir lo que fan en les seues terres!

    ResponElimina
  5. Just porta a Justícia i a lleis.
    Aviam si aprenem a usar les paraules.
    T'agraeixo arnes que no entengues el meu comentari. Ets Pallarès o un acòlit seu? És que això ho explicaria tot.

    ResponElimina
  6. Desgarbellat en perdo, ets vas unpoc de sobrat......

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pos encara, en perdó, no li arribo a la sola de la sabata del delegat.

      Elimina
  7. ¿¿¿¿ Puede ser que el Sr. Alcalde de Ascó les pidiese la conformidad para solicitar el cementerio nuclear ????

    Así se entenderían muchas cosas ....

    ResponElimina
  8. Això de Pallarés és un parlar per no dir res. Com per a recordar-nos que encara està viu. Clar que, per a dir això, millor callar...
    En fi, hi ha aquí una bona oportunitat per a fer diners, crear algo de treball, i trencar en un tabú que no s'aguanta enlloc, però temo que els perjudicis ideològics s'acabaran imposant...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta