4 de març del 2012

Els socis d'Arrossaires del Delta ratifiquen la compra de la marca Nomen


El 80 % dels socis d’Arrossaires del Delta ha ratificat aquest diumenge la compra de la marca Nomen, una operació que la cooperativa amb seu a Deltebre ja havia tancat amb el grup Ebro Foods ara fa un mes. D’aquesta manera, la marca número 1 en vendes d’arròs a Catalunya, nascuda a Tortosa l’any 1940, tornarà a mans ebrenques, i Nomen es començarà a comercialitzar des d’Arrossaires del Delta a partir del mes de setembre. La cooperativa amb seu a Deltebre haurà de pagar un total de 39,2 milions d’euros per l’adquisició de la marca, durant els propers 15 anys. Més de 300 socis han participat en l’assemblea extraordinària d’aquest diumenge. El president de l’entitat, Jordi Casanova, ha reconegut en declaracions a l'ACN que era important el suport dels socis per tirar endavant un repte tan important com la compra de Nomen. De fet, permetrà que el producte d’Arrossaires del Delta passe de vendre´s majoritàriament a les marques blanques a comercialitzar-se amb una marca líder, en les grans cadenes de distribució. A banda, Bayo i Segadors del Delta, les marques pròpies d’Arrossaires del Delta, coexistiran amb la marca Nomen. Ara només caldrà esperar el llum verd del tribunal de la Comissió Nacional de la Competència, òrgan regulador que ja va obligar Ebro Foods a despendre’s de Nomen, quan el grup va adquirir el negoci arrosser Deoleo, de l’antic grup SOS.

D’altra banda, també a la Cambra Arrossera del Montsià hi ha hagut assemblea general, i els socis han reelegit Miquel Fàbregues com a president.

Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta