3 de març del 2012

La delegada del govern estatal demana les actes del ple de Rasquera


La delegada del govern estatal a Catalunya, María de los Llanos de Luna, ha sol·licitat a l'alcalde de Rasquera, el republicà Bernat Pellisa, l'enviament de les actes del ple municipal del passat dimecres, en què es va aprovar el projecte de la plantació de marihuana. Segons diverses fonts, en una conversa mantinguda entre els dos càrrecs aquest divendres, Llanos de Luna ha demanat la documentació, expedients i informes de la iniciativa, perquè siguen examinats per l'Advocacia de l'Estat. En aquest sentit, Pellisa s'ha posat a disposició de la delegada i li ha manifestat la seua disposició a col·laborar amb el govern de l'Estat.

A banda, aquest divendres al matí, el fiscal general de l'Estat ha anunciat que la Fiscalia Antidroga estudiarà el cas de la plantació que l'Associació Barcelonina Cannàbica d'Autoconsum preveu fer a Rasquera, mentre que Fiscalia de Tarragona ha decidit obrir diligències informatives i  també ha reclamat la documentació al consistori. El ministeri públic ha recordat que, més enllà del camí judicial, correspondrà a la Delegació del Govern de l'Estat i a la Generalitat analitzar la legalitat dels acords, i decidir si s'adapten a la legislació vigent.

Imatge Política y moda

2 comentaris:

  1. estic segura q esta tia hasta fa 2 dies no sabia que existia rasquera ni les terres de l'ebre...

    a vore, si lo poble hi està d'acord, q collons busquen ara? fumar-se la maria ells?

    ResponElimina
  2. Deixant a banda, ara, del QUE parlem.
    Vet aquí les duplicitats de les administracions. Només falta que encarreguin un informe al Consell Comarcal, a l'IDCE, a la Diputació.... Al final estaria bé saber quant han costat tots els llençols de la bugada.
    No et dic res de les anades i vingudes dels periodistes i càmeres. Segur que ens hauriem de traslladar a la tragèdia del càmping Els Alfacs per trobar tant de ressò. A banda PHN. Ni en lo del cementeri nuclear.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta