2 de març del 2012

Junqueras participa diumenge en una bicicletada popular per l'Ebre

El president d'Esquerra, Oriol Junqueras, i altres alts càrrecs i diputats dels republicans com ara Marta Rovira, Lluís Salvadó, Alfred Bosch i Sergi de los Rios participaran diumenge al matí en una bicicletada popular entre Benifallet i Tortosa "en defensa de l'Ebre". En aquest sentit, el president de la federació de l’Ebre, Gervasi Aspa, ha fet saber que "davant l’amenaça que representa la proposta d’un nou Pla Hidrològic ‘solidari’, plantejat pel govern espanyol del PP i el fet que encara no s’haja fixat el cabal ecològic en el nou pla de conca’, ERC ha organitzat una bicicletada popular en defensa de l’Ebre, que tindrà lloc el proper diumenge, 4 de març, entre Benifallet i Tortosa. La bicicletada tindrà com a punt de sortida l’estació de la via verda de Benifallet a les 11.00 hores, i estarà oberta a tothom que hi vulga participar. A més, en el cas que algú no tinga bicicleta pròpia podrà llogar-la per 13 euros, amb reserva prèvia a la federació d'ERC. En arribar a Tortosa, després dels parlaments, hi haurà un dinar al restaurant Lo Llagut.

Aspa ha remarcat que amb aquesta activitat ludicofestiva i reivindicativa volen fer "un toc d’atenció a la ciutadania, perquè estigui alerta i disposada a mobilitzar-se en cas de noves agressions al nostre riu i el nostre Delta". "Tot i que la gent de les Terres de l’Ebre ja sabem com aturar els transvasaments, no ens hem de confiar perquè ara intentaran fer-ho de manera més dissimulada i amb altres arguments", ha conclòs el president d'ERC a l'Ebre.

Imatge ERC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta