18 de març del 2012

L'Institut Català de les Dones promou un receptari típic de l'Ebre

Les associacions de dones de la Terra Alta es van reunir el passat 15 de març amb amb la coordinadora territorials de l’Institut Català de les Dones ICD) de les Terres de l’Ebre, Carme Valls, amb motiu de la convocatòria de les subvencions a entitats per a la realització de projectes d’utilitat pública o interès social per promoure la igualtat efectiva de dones i homes.

Per a aquesta convocatòria, les assistents van manifestar la voluntat de participar amb un programa d’actuacions Igualment, per part de la coordinació territorial de l'ICD es va proposar fer, conjuntament amb les quatre comarques de les Terres de l’Ebre, un recull de receptes de cuina típica de cada municipi que es donaria a conèixer en un programa a un canal de televisió de les Terres de l’Ebre per part de les associacions de dones.

Imatge Consell Comarcal de la Terra Alta

3 comentaris:

  1. M'agradaria col·laborar amb vosaltres. Puc?

    ResponElimina
  2. M'agradaria tenir accés a les receptes i publicar-ne alguna.

    ResponElimina
  3. Carme, vol dir que lo més lògic fora que es poses en contacte amb l'institut a la delegació del govern ? Dic jo, eh ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta