2 de març del 2012

Rasquera ja ha signat el conveni amb la promotora de la plantació de cànnabis

La fiscalia haurà d’investigar la legalitat de la plantació de marihuana que promou l’Ajuntament de Rasquera, en el marc d’un pla municipal anticrisi. De fet, l’Ajuntament de Rasquera va signar ahir a la tarda el seu conveni amb l’Associació Barcelonina Cannàbica d’Autoconsum, i la setmana que ve ja podrien començar els treballs. Però d’entrada es trobarà amb l’oposició de la Generalitat al projecte. Així ho va remarcar ahir el conseller d’Interior, Felip Puig, qui encara va anar més enllà, i va valorar que plantar marihuana per crear llocs de treball a Rasquera és una iniciativa molt discutible.



Vídeo ACN

6 comentaris:

  1. Ull en gastar-los , a veure si els haureu de tornar!!!!, no seria la primera vegada que passa.

    ResponElimina
  2. Ull en Puig que anirà a un poble de pagesos i ramaders amb els mossos de quadra per ampliar les seues persecucions a gent innocent com fins ara ha fet amb estudiants, treballadors i "perroflautas".
    Jo el considero, després de Mas "Las Vegas", el personatge més lamentable de la política en els 20 anys que repta per la política catalana.

    ResponElimina
  3. Els rebenta manifestacions d'innocents en tenen ben poc. No poques vegades és lumpen que aprofita l'ocasió per trencar i robar tot el que pot. A n'estos canya sense contemplacions.

    ResponElimina
  4. Per això paguen justs per pecadors Lluis. Aviam com els distingueixes darrera de la visera i l'escut!
    Pos si que ets violent.

    ResponElimina
  5. Si tinguessen un servei d'ordre com cal això no passaria. Pero mola més deixar que els quinquis trenquen sucursals, que vinguen els mossos i es lie la marimorena. Que tots hem tingut vint anys i sabem de que va la història.

    ResponElimina
  6. Si, però això només és una eina més del sistema per a focalitzar la por del ciutadà i aparèixer ell com el seu salvador i el que porta una determinada pau, o estatus, del que pot seguir traient benefici.
    Jo ni de jove feia gilipollades d'estes i la cosa encara era més dura que ara.
    Soc totalment pacífic, com ho era als vint anys.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta