13 d’abril del 2012

CiU presenta al·legacions contra el pla anticrisi de Rasquera



El grup municipal de CiU a Rasquera ha presentat aquest divendres una bateria d’al·legacions en contra del pla municipal anticrisi i la plantació de marihuana que promou l’equip de govern de Bernat Pellisa. En aquest sentit, el portaveu de l’oposició, el convergent Bernat Farnós, ha reclamat al govern municipal que complisca el seu compromís, un cop que no van assolir el 75% de vots favorables en la consulta popular de dimarts. Per tant, li ha demanat que facen marxa enrere amb la plantació de marihuana i amb la resta del pla anticrisi, que preveu la creació de dues empreses municipals. Durant una entrevista a l’informatiu matinal Primera Columna, Farnós ha remarcat que, passe el que passe després de la renúncia de Pellisa a l’alcaldia de Rasquera, el grup de CiU seguirà fiscalitzant la gestió econòmica de l’equip de govern.

En la mateixa entrevista, Farnós ha afirmat que a CiU de Rasquera estan molt satisfets amb el resultat de la consulta popular, ja que l’equip de govern de Bernat Pellisa no va assolir el 75% de vots favorables al pla anticrisi i a la plantació de marihuana, tal i com que s’havien fixat. En aquest sentit, Farnós ha instat l’actual govern municipal a ser conseqüent amb les seues paraules, i a presentar la dimissió en bloc tal i com havien suggerit que farien abans del referèndum de dimarts. Finalment, Farnós ha apuntat que la Generalitat podria presentar també al·legacions al pla de Rasquera contra la crisi, que inclou la plantació de marihuana. En tot cas, el portaveu de CiU ha reiterat que serà la justícia, la que acabarà decidint sobre la legalitat del projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta