24 d’abril del 2012

EUSES-Terres de l'Ebre es presenta dissabte a la fira Expoebre de Tortosa

L'Escola Universitària de la Salut i l'Esport-Terres de l'Ebre es presentarà aquest dissabte a la una del migdia a Tortosa en el marc de la fira Expoebre, en un acte on està prevista l'assistència del Conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, Francesc Xavier Mena; l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el director del Campus de les Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili, Azael Fabregat, i el conseller d'EUSES Jordi Roche.

Tot seguit, EUSES farà una jornada informativa en la qual donarà a conèixer tots els detalls dels graus de Fisioteràpia i de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport que començarà a impartir a partir del curs 2012-2013, i per als quals ja ha rebut molta demanda d'alumnes interessats. EUSES estarà present en un estand a la Fira, que se celebra entre el 28 d'abril i l'1 de maig. El director de l'escola, Francesc Sánchez i Carcassés; el director del grau de CAFE, Rafel Magrinyà; i el director del grau de Fisioteràpia, Antoni Narbona, donaran algunes de les claus de l'arribada d'EUSES a les Terres de l'Ebre i dels graus que s'impartiran.

La jornada per a EUSES haurà començat a les deu del matí al Centre de Tecnificació d'Amposta amb una jornada informativa sobre el grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, que es farà a partir del curs vinent a la capital del Montsià, amb la presència de l’alcalde Manel Ferré i els representants de l’escola.

+Més informació: EUSES-Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta