26 d’abril del 2012

Lehmann: 'El nou cabal ecològic de l'Ebre és una mort anunciada'

El quart tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica de Tortosa, Emili Lehmann, ha aprofitat aquest dijous el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre per recordar les implicacions que té un cabal tan baix, al marge de les mediambientals. Lehmann ha assenyalat que un bon cabal mínim també és fonamental per tirar endavant el desenvolupament turístic del territori i projectes com la navegació fluvial. El regigor de Promoció Econòmica ha reiterat que el nou cabal mínim és totalment insuficient, i que arriba també en un mal moment de les relacions polítiques entre el govern de l'Estat i el de la Generalitat, que se suma al mal moment que travessa l'ecomomia del país. Per tant, segons Lehmann, el nou cabal ecològic per al tram final de l'Ebre suposa una "mort anunciada".

1 comentari:

  1. Interessants declaracions per part de Ciu, Ferran Bel, Emili Lehmann etc ... la pregunta és (a banda de preguntar si no hagues d'haver estar Ferran ahir a la reunio?) - que poden fer, i que pensen fer? Fins a on portaran la postura del govern i parlament català? Fets, please!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta