12 d’abril del 2012

Presenten els objectius del projecte Terra Alta+ als sectors empresarial i econòmic


El Consell Comarcal de la Terra Alta ha presentat aquest dijous als representants del sector socioeconòmic i empresarial de la comarca el projecte Terra Alta+, una acció de desenvolupament inclosa al programa Treball a les 7 Comarques, patrocinat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE). Fins al  moment, un total de 85 entitats, organitzacions socioculturals, sindicats, patronals, ajuntaments i empreses de la Terra Alta s'han  adherit a aquest projecte, que gestiona el mateix Consell Comarcal.

L’acte de presentació de Terra Alta+ ha sigut presidit per Carles Luz, president comarcal, qui ha explicat l’objectiu de treball conjunt, privat i públic, que es vol tirar endavant en el marc del projecte Treball a les 7 Comarques. També ha fet referència al logotip que identifica Terra Alta+, i ha explicat tots els passos que s'han anat fent fins al moment.

En el decurs de l'acte, l'informàtic comarcal Jordi Ferre, ha presentat i ha explicat tècnicament el nou web corporatiu [http://www.terraaltames.terra-alta.org/] amb què s'ha dotat Terra Alta+ per divulgar les accions i els projectes que des d'aquest moment tirarà endavant. Finalment, la dinamitzadora econòmica comarcal, Montserrat Pellisa, he explicat el contingut dels projectes a desenvolupar i ha convidant el sector privat a participar en un equip de treball per al desenvolupament de la comarca, el seguiment del projecte, i l'elaboració de noves propostes.

Terra Alta+ compta amb un pressupost de 130.653 euros durant el present 2012. L’objectiu principal és dinamitzar l'activitat econòmica de la comarca mitjançant el desenvolupament d'actuacions que generin llocs de treball, creïn oportunitats, i afavoreixin la  fixació de la població.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta