1 de maig del 2012

836 persones participen en la XIII Cursa Popular i IX Caminada "Ciutat de Tortosa"


La XIII Cursa Popular i IX Caminada Ciutat de Tortosa "Gran Premi Pam i Toc" ha comptat aquest dimarts amb un total de 836 participants, els quals han recorregut els quatre quilòmetres d'un circuit urbà amb sortida i arribada davant del Parc Municipal. La victòria absoluta masculina ha estat per a Abderrahim El Quayer (Reus Ploms) amb un temps de 12'48", seguit de Raül Gonzàlez (Nose Team) amb 12'49", i David Francome (Independent) amb 13'03".

En dones, el primer lloc ha estat per a l'ebrenca Ingrid Pino (FC Barcelona) amb un temps de 15'07", seguida d'Amina Maria Àlvàrez (ISS Hospitalet) amb 15'27", i Paula Hritivc (FC Barcelona) amb un temps de 16'18". El reconeixement al participant de més edat l'ha rebut Pere Cid de 83 anys, i el més jove Julen Panisello, que amb només dos mesos i mig d'edat ha anat a la cursa als braços del seu pare. El col.lectiu premiat per dur el major número de participants ha estat l'Atletisme Terres de l'Ebre (ATE).

La prova, organitzada per l'Ajuntament de Tortosa, Tortosaesport, Consell Esportiu Baix Ebre i Club Atletisme Terres de l'Ebre ha comptat també amb la implicació dels CAP del Temple i Baix Ebre en incloure-la dins del PAFES, el pla d'activitats físiques d'esport i salut que duu a terme la Secretaria General de l'Esport i l'Institut Català de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El tret de sortida de la cursa i caminada l'ha donat l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el lliurament de premis ha comptat amb la presència de Cinta Espuny, representant territorial de l'Esport de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l'Ebre; Pere Panisello, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa i president del Consell Esportiu del Baix Ebre; Roger Turch, president del Club Atletisme Terres de l'Ebre, i Enric Colomé, de la firma patrocinadora Pam i Toc.

Imatge Ajuntament de Tortosa

1 comentari:

  1. Ahhh…. Per això s’enfaden els sindicats: hi hagut més participants a la cursa que a la manifestació xD

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta