14 de maig del 2012

Alerta del veïns del Centre-Nucli Històric de Tortosa per les obres 'alentides' de les delegacions

L’Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric de Tortosa ha advertit aquest dilluns de l’"aturada" que han experimentat les obres del nou edifici de les delegacions que la  Generalitat està construint al carrer Montcada. A través d'un comunicat, l'entitat ha afirmat que els veïns del Centre-Nucli Històric són conscients de la crisi econòmica i de què hi ha altres prioritats al país, com ara la salut, l'educació i els serveis socials. Però, tot i així, han manifestat que no admetran l'aturada de les obres, tenint en compte la seua importància per al barri, i per "l'empatisfada" que suposria per a tota la zona del nucli antic. "Exigim l’obertura immediata del carrer Montcada, actualment la zona més degradada del nucli històric", afirmen després d'assenyalar que ja han parlat amb l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i amb el delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, per fer-los saber del malestar veïnal. De fet, segons l'Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric, la resposta que van rebre és que la situació econòmica obligava a "alentir" les obres.

Durant el mes de maig, la delegació del Govern a les Terres de l'Ebre els convocarà a una reunió amb l’empresa, per determinar un calendari dels treballs. Segons l'entitat veïnal, "caldria retallar en regadius com el canal Xerta-Sénia i no amb una actuació tant important per a Tortosa".

Imatge Alfonso Chaney a Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta