14 de maig del 2012

El rebuig a la Taula del Turisme de Tortosa enfronta ERC amb el govern de CiU



La regidora d’Esquerra a l’Ajuntament de Tortosa, Alícia Gamundi, ha lamentat aquest dilluns que el ple del consistori rebutgés la setmana passada, amb els vots de CiU, la moció dels republicans que proposava la creació d’una Taula de Turisme. Durant una entrevista a l’informatiu matinal Primera Columna, el grup municipal d’Esquerra s’ha sentit dolgut de què el seu antic soci al govern de Tortosa utilitzés uns arguments que ha titllat d’infantils i amb molt poc sentit comú, per rebutjar una Taula de Turisme que la ciutat necessita per potenciar aquest sector.

En la mateixa línia, Gamundi ha afirmat que la gestió econòmica de l’Ajuntament de Tortosa no és tan bona com s’ha explicat als ciutadans, i que el govern de Ferran Bel hauria de tenir en compte les aportacions en positiu dels grups de l’oposició. D’altra banda, la regidora d’Esquerra ha assenyalat que al govern de CiU li falta contundència, a l’hora de reclamar els diners pendents del pla integral del nucli antic de Tortosa, el Pincat, que encara li deu la Generalitat.

Finalment, la regidora d’Esquerra també molt té clar què canviaria de cap a peus, de l’Ajuntament de Tortosa: la "falta de respecte" en una institució "tan important" com el consistori de la capital del Baix Ebre. En la mateixa entrevista, Gamundi ha lamentat la decisió de Jaume Forcadell, el portaveu d’Iniciativa-Entesa per Tortosa, de deixar la política activa. A més, tot i que ha destacat la bona sintonia dels grups de l’oposició, la regidora d’Esquerra ha descartat la concreció d’un projecte electoral en comú per a les eleccions municipals del 2015.

1 comentari:

  1. Tot i no haver vist el ple municipal i desconèixer les entranyes d’aquesta proposta, considero que és molt encertat el voler potenciar el turisme sempre i quan apostem per un turisme de qualitat. Explotant el valor arquitectònic i històric de la ciutat i voltants, els esports lligats al nostre riu, reforçant festes religioses com la Setmana Santa, el turisme rural, l’agroturisme...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta