14 de maig del 2012

Joan Antoni Panisello: ‘Els polítics que no van vindre a l’assemblea de la PDE no feien falta’


La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) no descarta haver de convocar alguna mobilització per tenir més força davant de les institucions catalanes, espanyoles i europees, si durant els propers mesos és necessari fer-ho per reclamar un altre cabal ambiental per al tram final del riu. De fet, són els sis mesos que durarà la presentació d’al·legacions a la proposta de pla hidrològic de conca i de cabal mínim que ha fet la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre. En aquest sentit, un dels portaveus del moviment antitransvasament, Joan Antoni Panisello, ha afirmat aquest dilluns que vénen uns sis mesos molt durs, amb molta feina en l’àmbit social, mediàtic, polític i institucional. Panisello ha estat el convidat d’aquest dilluns a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre.

En la mateixa entrevista, Panisello ha valorat molt positivament la gran assistència de públic en l’onzena assemblea de la Plataforma en Defensa de l’Ebre, dissabte passat a Tortosa. A més, el portaveu de la PDE ha restat importància al fet que polítics del territori que han rebutjat públicament el cabal ecològic de la CHE, en canvi, no van assistir a l’assemblea de dissabte. Segons Panisello, “no feien falta”, tot i que va assenyalar que la PDE confia en anar sumant suports durant les properes setmanes i mesos.

D’altra banda, el portaveu antitransvasament ha afirmat que el govern català ha d’estar al costat de les Terres de l’Ebre, i que per això ara per ara estan satisfets de les declaracions del conseller Lluís Recoder en contra del cabal mínim que ha proposat la CHE. Això sí, Panisello ha reconegut que esperen que dimecres el president Artur Mas també face alguna declaració sobre el tema, tenint en compte que visita les Terres de l’Ebre, per inaugurar el nou campus de la URV a Tortosa. Finalment, el portaveu de la Plataforma ha celebrat la convocatòria de la Comissió per la Sosteniblitat de les Terres de l’Ebre per al proper 25 de maig.

1 comentari:

  1. Ami lo pla de la plataforma me va agradar molt, i me va donar la sensació que saben millor que ningú quin és lo camí correcte abans de tallar caps. Huy perdon, volia dir abans de tallar tubos.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta