14 de maig del 2012

El sector del turisme de Tortosa oferirà paquets per la XIX Mostra de Jazz

La restauració, l'hostaleria i les empreses de turisme del municipi han decidit unir esforços amb la Mostra de Jazz de Tortosa, per promocionar la ciutat i el territori. Així, durant la celebració de la XIX Mostra de Jazz de Tortosa, que enguany serà del 2 al 7 de juliol d’aquest 2012, oferiran paquets turístics amb els que els visitants podran gaudir d’unes jornades singulars a la ciutat. Els paquets inclouran pernoctacions a diversos establiments hotelers, visites guiades a la ciutat i els seu patrimoni, i degustacions de la IX Mostra de Cuina Cajun, la qual se celebra dintre de la Mostra de Jazz de Tortosa i que combina la cuina del delta del Mississipí -bressol del jazz- amb la cuina del delta de l’Ebre. Una mostra gastronòmica única a l’Estat, combinada amb la millor música nacional i internacional que aporta la XIX Mostra de Jazz de Tortosa.

D'altra banda, l'organització ja ha fet públic que el dissenyador Lluís Chavarria Martí, dels Reguers, ha estat el guanyador del concurs de cartells per a la XIX Mostra de Jazz, que organitzem la regidoria de Cultura de Tortosa i Acadèmic. Els concursants havien de lliurar els seus dissenys abans del 4 de maig. A banda del guanyador, que rebrà un premi en metàl·lic de 700 euros, una selecció dels millors cartells presentats formarà part també d’una exposició pública durant el dies de celebració de la XIX Mostra de Jazz de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta