2 de maig del 2012

Cal alliberar els peatges de l'AP-7 al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre?

En el programa d'aquest dimecres de Primera Columna, hem volgut preguntar els espectadors de Canal 21 Ebre si cal rescatar els peatges de les Terres de l’Ebre i del Camp de Tarragona, fins que estiga construïda l’autovia A-7. De fet, la bonificació dels peatges en diversos trams de l'AP-7 mentre no estiga finalitzada l'autovia A-7, l'acabament immediat de les obres de la variant de l'N-340 a l'Aldea, o el desdoblament definitiu del corredor mediterrani, són alguns dels projectes pendents al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, que CiU ha inclòs en les seues esmenes al pressupost general de l'Estat. En concret, CiU ha reclamat aquest dilluns a Tortosa un increment del fons de rescat dels peatges, i la necessitat de bonificar els usuaris habituals de l'AP-7 en els seus trams entre Ulldecona i l'Hospitalet de l'Infant, així com entre el Vendrell i Torredembarra, mentre continuïn pendent l'execució de l'autovia A-7. En part, per poder evitar els col·lapses que la canalització del trànsit cap a la N-340 està provocant en travesseres urbanes com les de l’Aldea, la variant de la qual es podria retardar ara fins al 2014. Per tant, aquesta és la nostra pregunta del dia. Cal alliberar els peatges de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona, fins que s’acabe l’autovia A-7?
  Imatge Òscar Ortiga, a YouTube

3 comentaris:

  1. Seria una gran noticia per al territori.

    ResponElimina
  2. El més normal seria que hi hagués una infrastructura de l'estat per evitar estes situacions, però a Espanya no li interessa invertir a Catalunya, ni a Tarragona, ni a les terres de l'Ebre

    ResponElimina
  3. Jo diria que sí que l'interessa. Ja ho crec.

    Ara, voleu dir que si quan a Madrid es va projectar l'A7, des de Catalunya, com un sol home, s'hagés reivindicat, SÍ o SÍ, el traçat total i en uns terminis concrets d'execució, no estaria fet ja ? Per altra part, una cosa és que hagués retard per les alegacions pel tema de Font de Quinto però, què impedia continuar fins l'Aldea, per exemple, en compte de parar a L'Hospitalet ?.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta