23 de maig del 2012

Cal suspendre la final de la Copa del Rei i jugar el partit a porta tancada? #PrimeraColumna



En el programa d'aquest dimecres de Primera Columna volem preguntar els espectadors de Canal 21 Ebre si estan d’acord amb la proposta que ahir va fer la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, de celebrar la final de la Copa del Rei a porta tancada. Aguirre serà a la llotja del Vicente Calderón, aquest divendres, al costat del príncep d’Astúries, en la final que disputaran el Barça i l’Athletic de Bilbao.

Segons la presidenta de la Comunitat de Madrid, amb aquesta mesura dràstica s’evitaria que les aficions del Barça i del Bilbao puguen xiular l’himne d’Espanya o la família reial, com va passar en la final de Copa de fa tres anys. Però Aguirre s’ha quedat molt sola i la seua proposta ja ha rebut les crítiques de tots els partits polítics, inclòs el president del Partit Popular del País Basc i el propi Ministre de l’Interior, el català Jorge Fernández Díaz. Però, en qualsevol cas, aquesta és la nostra pregunta del dia. Cal suspendre la final de la Copa del Rei i jugar el partit a porta tancada, com demana Esperanza Aguirre?

3 comentaris:

  1. Mes val que los xiulen, que no demostresem lo desacort en bombes. Pareix que no recorden que lo rei ha estat al punt de mira...

    ResponElimina
  2. Tot i aixo, un saludo al rei de mis partes.

    ResponElimina
  3. Veig que hi ha tontos que estan d'acort en la tipa esta. O simplement son folloneros.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta