20 de maig del 2012

Els Bombers donen per extingit l'incendi de Rasquera, el Perelló, Benifallet i Tivenys

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit aquest diumenge a la tarda l'incendi de la serra de Cardó, que va començar dimarts passat i ha arrasat 3.000 hectàrees als termes municipals de Rasquera, el Perelló, Benifallet i Tivenys. Un cop revisat tot el perímetre i remullada la zona interior de la zona afectada, els Bombers de la Generalitat han retirat els efectius que hi treballaven.Tot i això, aquesta propera nit i demà dilluns encara està previst l'establiment d'un dispositiu de revisió puntual de la zona afectada pel foc. Així, diverses dotacions dels Bombers resseguiran el perímetre i revisaran l'interior de la zona cremada.

Els Bombers del Grup d'Actuacions Forestals (GRAF) restaran de vigilància a la zona i un mitjà aeri es mantindrà a l'heliport de Móra d'Ebre, per fer els vols de reconeixement. L'incendi ja va ser controlat la nit de dijous passat, i en concret ha afectat, segons les dades provisionals del Cos d'Agents Rurals, 3.081,59 hectàrees, dels termes municipals de Rasquera (1.370,57), el Perelló (1.248,79), Tivenys (462,12) i Benifallet (0,1). D'aquesta superfície, 2.350,52 hectàrees (el 76,28% del total) eren de matoll; 212,94, de massa arbrada i 204,85, de pastures. D'altra banda, 203,39 hectàrees eren terrenys improductius; 108,38, eren conreus i 1,51, vegetació urbana. Les condicions meteorològiques previstes per demà dilluns avancen l'entrada de vents forts a les Terres de l'Ebre, amb ratxes màximes superiors als 90 quilòmetres per hora.

Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta