15 de maig del 2012

ERC afirma que la gent de l'Aldea recuperaria els estalvis amb quatre anualitats de la indemnització de Rato

El diputat d’Esquerra per Tarragona, Sergi de los Ríos, va anunciar ahir que els republicans reclamaran al Parlament i al Congrés dels Diputats que la Generalitat i el govern de l’Estat creïn un fons de rescat per als afectats per la fallida de la secció de crèdit de l’Aldea. Segons De los Ríos, aquesta solució estaria ara "més que justificada", després de fer-se pública la intervenció de l'Estat a Bankia. "Si estem parlant que s'injectaran més de 15.000 milions d'euros de diners públics a Bankia, nosaltres només demanem 4,7 milions d'euros per a la cooperativa de l'Aldea", va declarar De los Ríos. "Què són 4,7 milions: quatre anualitats de les que cobrarà com a indemnització el senyor Rato", va reblar el diputat tarragoní d'ERC.



D'altra banda, Esquerra ha portat a la reunió del grup de treball sobre peatges, que va celebrar-se ahir a Barcelona, la gratuïtat de l’autopista AP-7 a les Terres de l'Ebre. Els republicans demanen que siga gratuït el recorregut entre els peatges de l'Aldea-Amposta i el de l'Ametlla de Mar, una mesura que veuen del tot necessària pel retard que acumulen les obres de la variant de la N-340 a l'Aldea i el projecte de l'autovia A-7 al seu pas per les Terres de l'Ebre. Sobre aquesta proposta, l'alcalde de l'Aldea, Dani Andreu, va afirmar ahir que l'alliberament dels peatges és la mesura més adient per equilibrar territorialment Catalunya. De fet, Andreu va afirmar que insistirà davant el govern de l'Estat perquè les obres de la variant s'acaben a finals del 2013 i no al 2014, com ara s'està plantejant. Andreu també ha convidat la societat a una nova acció massiva de la campanya #novullpagar, aquest diumenge 20 de maig al peatge de l'Aldea.

Finalment, ERC també ha decidit presentar una bateria de preguntes al govern de Catalunya, perquè explique els seus plans sobre la variant de la C-12 al seu pas per Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta