21 de maig del 2012

Imma Juan, nova presidenta del consell assessor de Continguts i Programació de la CCMA

La presidenta de Convergència a les Terres de l'Ebre, la deltebrenca Imma Juan, ha estat elegida nova presidenta del consell assessor de continguts i de programació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). L'elecció de Juan s'ha fet en la sessió ordinària d'aquest dilluns, sense cap vot en contra. Juan era membre d'aquest consell ssessor des de la seua creació, el 2009, i substitueix Manel Garcia Biel, qui n'era el president des d'aquell any i ara ha renunciat al càrrec.

Imma Juan és diplomada en Magisteri per la URV i postgrau en Gestió i Administració Local per la UAB, a més de Postgrau d'Educació Ambiental per la UPC. Va ser presidenta del Parc Natural del Delta de l'Ebre (1994-2003) i actualment n'és tècnica. A més, ha estat consellera comarcal del Baix Ebre (1991-2003) i alcaldessa de Deltebre (2001-2005). Anteriorment, també havia format part del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (2000-2004). També és membre del consell d'administració La Caixa i del Patronat de la Fundació de l'Obra Social de l'entitat.

Imatge CiU

3 comentaris:

  1. Vaja, pel currículum i lo d'avui, una enxufada. Al menys deu mirar les novel·les de la TV3 no?
    Ara mateix, 23:07, fent-se addicta al "Grand Nord"

    ResponElimina
  2. A mi el que m'interessa és quants cacaus s'emporta aquest senyora, amb una preparació extraordinària, mensualment a casa.
    També m'interessaria la seva opinió com assessora de continguts i de programació sobre el "30 minuts" aquell famós dels subtítols.
    Per cert, l'antecessor al càrrec va plegar per falta de pluralitat.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta