23 de maig del 2012

Joan Alginet, a Arias Cañete: ‘Estem preparats per tornar a sortir al carrer’

El regidor de Cultura, Educació i Comunicació de Deltebre, el socialista Joan Alginet, ha aprofitar el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 per rebutjar les declaracions del ministre d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient en defensa del cabal mínim per al tram final del riu que ha proposat la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre. En concret, Miguel Arias Cañete va afirmar dimarts al Senat que el cabal ambiental que ha proposat la CHE és “suficient” i “solidari”. En aquest sentit, Alginet ha recordat els antecedents transvasistes del ministre. A més, ha celebrat que tant el govern de la Generalitat com també CiU s’hagen implicat en la defensa de l’Ebre, i ha afirmat que la gent del territori està preparada per mobilitzar-se i tornar a sortir al carrer.

1 comentari:

  1. en 2 collons, un pla continuat i aprovat per governs del PSOE, on únicament lo PP continua la mateixa línea, i diu que anirà en contra!

    i el segarra garrigues, els pactes de l'aigua de l'aragó o els recreixemnts de Yesa per exemple.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta